Follow us

Ο πρίγκιπας Harry έμαθε για την ασθένεια της Kate Middleton από την τηλεόραση

Ο πρίγκιπας Harry δεν γνώριζε τίποτα για την ασθένεια της Kate Middleton.

MissBloom TEAM
Prince Harry Splash News / Ideal Image

Οι σχέσεις ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τις συζύγους τους δεν είναι καλές, ωστόσο αυτό είναι κάτι που γνωρίζαμε. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας δεν είχε ενημερώσει ιδιωτικά τον πρίγκιπα Ηarry για το γεγονός πως η Kate Middleton πάσχει από καρκίκος και ο ίδιος το έμαθε από την τηλεόραση, όπως και ο υπόλοιπος πλανήτης.

"Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάγνωση καρκίνου της Kate δεν είχε κοινοποιηθεί εκ των προτέρων στον Harry και τη Meghan Markle", αναφέρει η εφημερίδα The Times of London. "Αρκετές πηγές επιβεβαιώνουν ότι δεν υπήρξαν τέτοιες συζητήσεις και πιστεύεται ότι ο Harry έμαθε για τη διάγνωση της Kate από την τηλεόραση, την ίδια στιγμή με το κοινό". Όταν ζητήθηκε σχόλιο, ένας από τους εκπροσώπους του παλατιού δήλωσε απλώς στην εφημερίδα πως "Δεν σχολιάζουμε ιδιωτικές συνομιλίες".

Διαβάστε Επίσης

Μετά τη δημοσιότητα του βίντεο, ο πρίγκιπας Ηarry και η Meghan Markle δημοσίευσαν μία επίσημη δήλωση που έλεγε "Ευχόμαστε υγεία και γρήγορη ανάρρωση στην Kate και την οικογένεια, και ελπίζουμε να μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν ιδιωτικά και με ηρεμία".

Ο πρίγκιπας Ηarry φαίνεται πως προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον αδερφό του μετά το βίντεο. "Ο πρίγκιπας Harry επικοινώνησε με τον αδελφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, αφού έμαθε για τον καρκίνο της Kate", ανέφερε ο βασιλικός συντάκτης του ITV, Chris Ship. "Ο Harry και η Meghan έχουν και οι δύο επικοινωνήσει με τον γαμπρό/νύφη τους, αλλά το έκαναν ιδιωτικά. Δεν είναι σαφές αν ήταν τηλεφωνική/βιντεοκλήση ή κάποια μηνύματα συμπαράστασης".

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ