Follow us

Ο θείος της Kate Middleton, Gary Goldsmith κατηγορεί τη Meghan Markle "Είναι πολύ κακή για τον Harry και τη χώρα μας"

Ένας ακόμα στη λίστα εκείνων που αντιπαθούν τη Meghan Markle.

MissBloom TEAM
Gary Goldsmith splash news / ideal image

Σίγουρα, η Meghan Markle δεν είναι πλέον ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της Μεγάλης Βρετανίας. Όπως φαίνεται, προστέθηκε ακόμα ένα πρόσωπο στη λίστα με εκείνους που την αντιπαθούν. Πιο συγκεκριμένα, ο θείος της Kate Middleton, Gary Goldsmith.

Ο θείος της πριγκίπισσας της Ουαλίας, δηλαδή ο αδερφός της μητέρας της, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα London Times. Όταν ερωτήθηκε για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle, δεν δίστασε να δηλώσει πως πιστεύει ότι ο γάμος τους δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ ακόμα.

"Ας το παραδεχτούμε, το "κορίτσι που γελάει" (σ.σ. Meghan Markle) δεν θα είναι για πάντα εκεί, έτσι δεν είναι; Νομίζω ότι είναι επιπόλαιη. Και πιστεύω ότι είναι πολύ κακή για τον Harry και για τη χώρα μας".

Η εφημερίδα επιβεβαίωσε ότι ο χαρακτηρισμός "κορίτσι που γελάει" είναι εκείνος με τον οποίο έχει επιλέξει να αποκαλεί ο θείος της Κate Middleton, τη Μeghan Markle. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως η εν λόγω συνέντευξη πραγματοποιήθηκε πριν να δημοσιευτεί το βίντεο της Kate Middleton που αποκαλύπτει τα νέα της υγείας της.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ