Follow us

"To Παλάτι είπε ψέματα για την ασθένεια της Kate Middleton"

Η "επίθεση" στη Βασιλική οικογένεια και τους πρόσφατους χειρισμούς της.

MissBloom TEAM
Kate Middleton Splash news/ Ideal images

Και ενώ η Μεγάλη Βρετανία προσπαθεί ακόμα να χωνέψει το γεγονός ότι η πολυαγαπημένη της πριγκίπισσα πάσχει από καρκίνο και έχει μπροστά της μία τεράστια μάχη, πολλά είναι τα "παρατράγουδα" γύρω από την ανακοίνωσή της, με μεγάλη μερίδα του κοινού να προσπαθεί να επωφεληθεί μέσα από τη δημοσιότητα που έχει λάβει η ανακοίνωση της Kate.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι ο επιχειρηματίας και φίλος του Harry, Christopher Bouzy ο οποίος με μία σειρά από Tweets αναφέρθηκε στην Kate και τη βασιλική οικογένεια, με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια: "Το Παλάτι είπε ψέματα για την υγεία της Kate και ο Τύπος βοήθησε σε αυτό. Αμέτρητες θεωρίες συνωμοσίας ενώ γνώριζαν ότι πολλά από αυτά ήταν αλήθεια. Πρωτοφανής προπαγάνδα που θυμίζει Βόρεια Κορέα", κατέληξε με τις αντιδράσεις να είναι πολλές.

Τώρα που μάθαμε τι συμβαίνει με την υγεία της Kate Middleton, ας την αφήσουμε να αναρρώσει

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις εμφανίσεις της Kate τις οποίες χαρακτήρισε ψεύτικες: "Λυπάμαι που ακούω ότι η Κέιτ έχει καρκίνο και ελπίζω να έχει πλήρη ανάρρωση. Αλλά είναι επίσης σαφές ότι και οι τρεις προηγούμενες φωτογραφίες της ήταν ψεύτικες και το παλάτι προσπάθησε να το καλύψει", ολοκλήρωσε.

Kate Middleton | Ο λόγος που επέλεξε να εμφανιστεί χωρίς τον William στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της

Μάλιστα αμφισβήτησε ακόμα και την αυθεντικότητα του βίντεο όπου η Kate έκανε την ανακοίνωση την Παρασκευή το απόγευμα. Κάποιοι ασπάζονται τον σκεπτικισμό του, ενώ μεγάλη μερίδα του κοινού τον προτρέπει να αφήσει την πριγκίπισσα ήσυχη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι Harry και Meghan δεν έχουν καμία ανάμιξη στο συγκεκριμένο "ξέσπασμα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ