Follow us

To ξέσπασμα της Charlotte | Η Κate Middleton προσπαθεί να ηρεμήσει την 2 ετών πριγκίπισσα σε ένα σπάνιο βίντεο

Το βίντεο από τα παλιά που θυμηθήκαμε σήμερα.

MissBloom TEAM
Πριγκίπισσα Charlotte Splash News / Ideal Image

H αλήθεια είναι ότι είτε συμπαθεί κανείς την Royal οικογένεια της Αγγλίας, είτε όχι, οφείλει να παραδεχτεί μία μεγάλη αλήθεια: Έχουμε κυριολεκτικά μεγαλώσει μαζί τους. Ζήσαμε τη δράση της Diana και τον αιφνίδιο θάνατό της, είδαμε τους William και Harry από αγόρια να γίνονται άντρες, παρακολουθήσαμε το ειδύλλιο του Καρόλου με την Camilla αλλά και τους γάμους των δύο του γιων. Και έκτοτε, τα φώτα στράφηκαν στις συζύγους.

Ποια είναι η Kate Middleton και ποια είναι η Meghan Markle. Και ύστερα ήρθαν τα παιδιά, δηλαδή τα νέα πριγκιπόπουλα. Και εκεί που πιστεύαμε ότι η ζωή τους θύμιζε παραμύθι, έρχεται η μεγάλη έξοδος της Meghan και του Harry. Κατηγορίες, παράπονα, επιθέσεις και μία άκρως τεταμένη κατάσταση. Οι σχέσεις των δύο αδερφών χάλασαν και δυστυχώς στις δύσκολες στιγμές δεν μπορούν να είναι μαζί.

Ο Απρίλιος θα φέρει χαμόγελα στην πριγκίπισσα της Ουαλίας

Εμείς, επειδή προτιμάμε να σκεφτόμαστε τις χαριτωμένες εικόνες της οικογένειας, πέσαμε πάνω σε ένα βίντεο της πανέμορφης πριγκίπισσας Charlotte από όταν ήταν δύο μόλις ετών. Το βίντεο τότε είχε κάνει τον γύρο του κόσμου, και έδειχνε τον William, την Kate, τον George και τη Charlotte να βρίσκονται σε αεροδρόμιο της Γερμανίας έτοιμοι να αναχωρήσουν.

Ωστόσο η Charlotte δεν ήταν και τόσο συνεργάσιμη μιας και μάλλον είχε κουραστεί από τα ταξίδια, όπως άλλωστε κάθε παιδάκι της ηλικίας της. Τα "καμώματά" της δυσκόλεψαν τη μητέρα της, η οποία πολύ ψύχραιμα την πήρε στην αγκαλιά της προκειμένου να την ηρεμήσει. Οι τίτλοι τότε έκαναν λόγο για μία "απλή μαμά" όπως όλες οι άλλες, η οποία βάζει την ηρεμία του παιδιού της πάνω απ' όλα, κάτι που η Kate έχει αποδείξει πολλές φορές.

Πάντως, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η Charlotte με το ροζ φορεματάκι της είναι μία γλύκα!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ