Follow us

Αφροδίτη Λατινοπούλου | Η woke κουλτούρα και η Φωνή της Λογικής

Μίλησε για όλα στη Ζήνα Κουτσελίνη.

MissBloom TEAM
λΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Καλεσμένη στις "Αλήθειες με τη Ζήνα" βρέθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η πρόεδρος του κόμματος "ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ" μίλησε για όλες τις θέσεις της ενώ για πρώτη φορά ξεφύλλισε το άλμπουμ της προσωπικής της πορείας.

Ποια είναι η Αφροδίτη Λατινοπούλου;

"Η αλήθεια είναι πως από πολύ μικρή ασχολήθηκα με τα πολιτικά. Θεωρώ ότι κάθε άνθρωπος που ζει σε μία χώρα έχει ευθύνη για αυτά που συμβαίνουν. Με το δημοψήφισμα του 2015 κατάλαβα ότι αυτή η χώρα μάλλον πάει στα βράχια. Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ πολύ πιο έντονα, να μπω σε αυτό τον χώρο και να προσφέρω. Γιατί η αλήθεια είναι ότι από τον καναπέ του ή από το κρεβάτι του, κανείς δεν έκανε ποτέ τίποτα" ανέφερε η γνωστή πολιτικός.

Για την απόφασή της να ιδρύσει το δικό της κόμμα, η ίδια εξήγησε: "Είναι ένα βήμα που επέλεξα να κάνω γιατί είδα τι συμβαίνει σε αυτό τον χώρο. Αυτός ο χώρος, που κάποιοι λένε ως δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας, έχει πολλά χαρακτηριστικά γραφικότητας και λαϊκισμού. Αυτό που λείπει είναι ένα σοβαρό κόμμα, το οποίο υπηρετεί αξίες όπως η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια. Πάνω από όλα όμως με αξιοπρέπεια, ευπρέπεια και σοβαρότητα. Αυτό λείπει από τη χώρα μας σήμερα".

"Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Είμαι κόρη εκπαιδευτικών, έχω δύο μικρότερα αδέλφια τα οποία φυσικά τα λατρεύω. Ο παππούς μου είναι από τον Έβρο, είναι ιερέας στον λατρεμένο και δοξασμένο Έβρο μας, τον ακριτικό. Από μικρή είχα ασχοληθεί με το τέννις, ήμουν πρωταθλήτρια. Πολλά πρωταθλήματα πανελλήνια, είναι ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό άθλημα, ατομικό. Απαιτεί θυσίες. Πέρασα στη Νομική σχολή, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εργάζομαι από τα 18 μου, ως προπονήτρια, παράλληλα με τις σπουδές μου. Τελείωσα τη Νομική, έκανα την άσκησή μου, έγινα δικηγόρος και εργάζομαι στο νομικό τμήμα μιας εταιρίας. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια με αξίες, ξέρετε τι σημαίνει να είναι εκπαιδευτικοί οι γονείς σου. Υπήρχε πρόγραμμα και πειθαρχία στο σπίτι. Στις 9 η ώρα έπρεπε να πάμε για ύπνο όλα τα παιδιά, να κάνουμε υγιεινή διατροφή. Όλα αυτά των εκπαιδευτικών…" πρόσθεσε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ