Follow us

Βίντεο: Ο Marc Jacobs στην ταινία «Disconnect»

Δες το επίσημο τρέιλερ της ταινίας!

Βίντεο: Ο Marc Jacobs στην ταινία «Disconnect»

Δες το επίσημο τρέιλερ της ταινίας!

Έχει περάσει περίπου ενάμιση χρόνος από τότε που ακούσαμε για πρώτη φορά ότι ο Marc Jacobs θα κάνει τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε τα αποτελέσματα!

Η ταινία στην οποία συμμετέχει ο Jacobs ονομάζεται «Disconnect» και ο ρόλος που του ανατέθηκε είναι αυτός του «Harvey», ενός παραγωγού online ταινιών πορνό. Με πρωταγωνιστές τους Alexander Skarsgard, Jason Bateman και Andrea Riseborough η ταινία διαπραγματεύεται την ανάγκη της ανθρώπινης επαφής στον σημερινό κόσμο του ίντερνετ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο σχεδιαστής στον Andre Leon Talley, εξηγεί ότι γνώρισε τον σκηνοθέτη της ταινίας Henry Alex Rubin, ο οποίος τον έπεισε να αναλάβει τον ρόλο. Όσον αφορά στα ρούχα που φοράει ο Jacobs στην ταινία, ο ίδιος δήλωσε με χιούμορ ότι «ο Harvey δε φοράει Prada», αλλά προτιμά τα ξεβαμμένα τζιν.

«Όταν τα άτομα από τη σχεδιαστική μου ομάδα με είδαν ντυμένο ως Harvey, τους έπιασε υστερία. Φορούσα disco πουκάμισα με κεντημένους σταυρούς και τα χειρότερα ξεβαμμένα τζιν που υπάρχουν στον κόσμο – ούτως ή άλλως ποτέ δε φοράω τζιν. Πέρα από αυτό φορούσα σκουλαρίκια και πολλά δαχτυλίδια. Όταν, λοιπόν, με είδαν έτσι δε μπορούσαν να σταματήσουν να γελάνε», δήλωσε ο Marc.

Εμείς αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την κυκλοφορία της ταινίας για να δούμε το υποκριτικό ταλέντο του αγαπημένου μας Marc!

Μέχρι τότε μπορούμε να τον βλέπουμε (έστω και για ελάχιστα δευτερόλεπτα) στο επίσημο τρέιλερ της ταινίας:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ