Follow us

Άννα Βίσση: «Θα συνεχίσω να τραγουδάω και χωρίς λεφτά»

Μιλάει για τη μείωση των αμοιβών της και την οικονομική κρίση

anna_vissi_rex_default

Μιλάει για τη μείωση των αμοιβών της και την οικονομική κρίση

Η Άννα Βίσση μίλησε στην εκπομπή του Μακεδονία TV, «Κορίτσια για Σπίτι», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση, στις οικονομικές της απολαβές ενώ αναφέρθηκε και στο φετινό Πάσχα που θα το περάσει μαζί με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα, στη Νέα Υόρκη.

Για την οικονομική κρίση: «Θέλω να είμαι αισιόδοξη και δεν θέλω να σταματήσω τη ζωή μου. Άλλωστε, ποτέ δεν έκανα μια ζωή ψευτο-λαμπερή. Οι συνήθειές μου ήταν πολύ απλές - είτε πήγαινα βόλτες με τους φίλους μου, είτε σινεμά, είτε καθόμουν απλά στο σπίτι - και κυρίως δούλευα με τους συνεργάτες μου. Κι αυτό συνεχίζω και κάνω. Πάντα ψάχνομαι και σε τέτοιους καιρούς πιστεύω ότι είναι σαν να έχεις μια μεγαλύτερη ανάγκη -ως και υποχρέωση- να είσαι ακόμα πιο αληθινός και πιο δοτικός. Γιατί υπάρχει και η ανάγκη ο άλλος να ξεχαστεί, να περάσει ωραία, να συγκινηθεί και να χαρεί. Η δουλειά αυτή έχει αυτό το σκοπό. Κάνεις τον άλλον να “ταξιδέψει”».

Για την αμοιβή της: «Το έχω ρίξει! Να σου πω κάτι; Σαφώς κάποιος πρέπει να πληρώνεται αυτό που αξίζει και αυτό που προσφέρει. Δεν ξέρω αν αυτό ποτέ όντως γίνεται. Μπορεί να έχω πληρωθεί και πολύ λιγότερα απ? ό, τι άξιζα στη ζωή μου ή μπορεί να έχω πάρει και πάρα πολλά λεφτά για κάποιους ανθρώπους. Αυτό, πάντως, για το οποίο είμαι σίγουρη ότι έκανα, είναι ότι δεν δούλευα γι? αυτά τα λεφτά. Δούλευα, πρώτα από όλα, γιατί γούσταρα. Κι αν κόσμος γίνει χωρίς λεφτά, εγώ θα συνεχίσω να τραγουδάω και χωρίς λεφτά».


Διάβασε επίσης:

Φωτογραφίες και ρεπορτάζ από την τελευταία βραδιά της Άννας Βίσση στο Rex
Ζωζώ Σαπουντζάκη και Καίτη Γαρμπή στη σκηνή του Rex μαζί με την Άννα Βίσση
Αποκλειστικό backstage από τη φωτογράφηση της Άννας Βίσση στο Celebrity
Φωτογραφικό album από την πρεμιέρα της Άννας Βίσση

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδο της Άννας Βίσση στον Καρβέλα

Η απάντηση της Άννας Βίσση στους επικριτές της
Video: Η Άννα Βίσση διασκευάζει Adele
Η Άννα Βίσση στη φωτογράφηση για το Celebrity!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ