Follow us

Δέσποινα Βανδή: «Έχω κυτταρίτιδα και ευχαριστώ που με ρετουσάρετε»

«Η κυτταρίτιδα υπάρχει, την παλεύω, αλλά είναι εκεί! Το παν είναι να είσαι καλά μέσα σου»

despina_vandi

«Η κυτταρίτιδα υπάρχει, την παλεύω, αλλά είναι εκεί! Το παν είναι να είσαι καλά μέσα σου»

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «OK!» η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις γυναίκες που μετά την εγκυμοσύνη αντιμετωπίζουν προβλήματα με το σώμα τους αλλά και στην κυτταρίτιδά της που όπως είπε δεν την βλέπουμε γιατί τα περιοδικά ρετουσάρουν τις φωτογραφίες της.

«Στη δική μου περίπτωση βοήθησε η δουλειά μου γιατί δεν μπορούσα να αφεθώ. Έπρεπε να χάσω τα κιλά για να βγω και πάλι να τραγουδήσω, γιατί καλώς ή κακώς είχα μια συγκεκριμένη εικόνα. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι μάνα, κάνεις πρωταθλητισμό. Στον άντρα δεν αλλάζει τίποτα. Δεν γεννάει, δεν γεμίζει κυτταρίτιδα, δεν ρίχνει ξενύχτια με τα μωρά. Αυτό έχει συνέπειες στην ψυχοσύνθεση σου. Γίνεσαι κουρέλι, έχεις πολλά νεύρα, δεν έχεις διάθεση για σεξ. Αν αφεθείς τότε, έχεις πάρει την κατιούσα».

«Ναι, έχω κυτταρίτιδα και σας ευχαριστώ που με ρετουσάρετε το καλοκαίρι στα περιοδικά. Αλλά καλό είναι να το ξέρουν οι γυναίκες, ότι δεν είμαστε έτσι. Η κυτταρίτιδα υπάρχει, την παλεύω, αλλά είναι εκεί! Το παν είναι να είσαι καλά μέσα σου. Αυτό αναζητάω πάνω απ' όλα. Να έχω εσωτερική γαλήνη».



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ