Follow us

Ποιος συμβουλεύει τη Rihanna να κάνει αποτοξίνωση;

Η 24χρονη τραγουδίστρια κινδυνεύει να χάσει το συμβόλαιο με τη δισκογραφική της

rihanna


Η 24χρονη τραγουδίστρια κινδυνεύει να χάσει το συμβόλαιο με τη δισκογραφική της


Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η Rihanna τον τελευταίο χρόνο την έχουν φέρει σε πολύ άσχημη κατάσταση ενώ τώρα απειλούν και την καριέρα της. Η εξαντλητική ατζέντα της Riri σε συνδυασμό με την ανάγκη της να βγαίνει κάθε μέρα, σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκεται, την έφεραν στα όρια της υπερκόπωσης. Η οικογένεια της και οι φίλοι της ζητούν να "ηρεμήσει" και να ξεκουραστεί.

Ποιος συμβουλεύει τη Rihanna να κάνει αποτοξίνωση;

Ο Jay Z μάλιστα την απείλησε πως αν δεν κάνει αποτοξίνωση θα διακόψει το συμβόλαιό της με την εταιρία του. Τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή όταν έχασε την πτήση της από τη Νέα Υόρκη για Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα και μετά από λίγες ώρες ανακοινώθηκε ότι οι προγραμματισμένες της συναυλίες στην Αγγλία ακυρώθηκαν. Σχεδόν ένα μήνα μετά την κατάρρευσή της και την νοσηλεία της με συμπτώματα εξάντλησης σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, η Rihanna ακύρωσε ξαφνικά τα προγραμματισμένα live της δίνοντας τροφή για φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της.

Ποιος συμβουλεύει τη Rihanna να κάνει αποτοξίνωση; - εικόνα 2

Παράλληλα η Riri κατάφερε να "κατακτήσει" το Μεγάλο Μήλο αφού η διαφήμιση του αρώματος της "Rebelle" με τη γυμνή φωτογράφηση της κοσμεί το κέντρο της Times Square.

Διάβασε επίσης:


Rihanna: Ακύρωσε τις εμφανίσεις της στη Μεγάλη Βρετανία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ