Follow us

Robert Pattinson: "Είμαι άστεγος"

Που μένει άραγε μετά την εγκατάλειψη την κοινής κατοικίας με την Kristen Stewart:

Robert Pattinson: "Είμαι άστεγος"


Και η επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο!

Άλλη μια συνέντευξη παραχώρησε ο Robert Pattinson, μετά το σκάνδαλο με τις φωτογραφίες της πρώην αγαπημένης του που την έδειχναν να τον απατάει με τον σκηνοθέτη της. Ο διάσημος ηθοποιός με λιγότερο άγχος αλλά πολύ προσεχτικές κουβέντες μίλησε για το που μένει τώρα μετά τον χωρισμό του και την εγκατάλειψη του σπιτιού στο οποίο συγκατοικούσαν με την Kristen Stewart.

Όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής "Jimmy Kimmel Live" του είπε ότι την τελευταία φορά που του πήρε συνέντευξη ο Ρόμπερτ ήταν άστεγος, ο τηλεοπτικός Edward παραδέχτηκε ότι ακόμα είναι: “Είμαι ακόμα. Όχι, τώρα μου ανήκει μία αψίδα εισόδου την οποία τοποθετώ μπροστά σε εκείνο τον κάδο απορριμμάτων μέσα στον οποίο ζω” δήλωσε με χιούμορ ο Ρόμπερτ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “The Sun”, πάντως, καταρρίπτονται οι φήμες που θέλουν τον πρωταγωνιστή του Twilight να μην παρευρεθεί στην πρεμιέρα της ταινίας: “Είναι επαγγελματίας” δηλώνει η πηγή στην εφημερίδα και συμπλήρωσε: “Θέλει να προστατέψει την Κρίστεν από την ντροπή που θα νιώσει μιας και οι θαυμάστριες θα θελήσουν να την εξευτελίσουν”.



Διάβασε ακόμα:

Kristen Stewart - Robert Pattinson: The Sequel
H Kristen Stewart ακύρωσε την εμφάνιση της στην πρεμιέρα της καινούριας της ταινίας!
Η Kristen Stewart παραδέχεται ότι απάτησε τον Robert Pattinson!
Kristen Stewart – Robert Pattinson: Τέλος στη συγκατοίκηση;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ