Follow us

Heidi Klum: Τι απαντάει στις φήμες περί μοιχείας

Ποια είναι η στάση της απέναντι σε όλα αυτά;

Heidi Klum: Τι απαντάει στις φήμες περί μοιχείας


Η Χάιντι Κλουμ μιλάει καθαρά για όλες αυτές τις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό σχετικά με την παράνομη σχέση της με τον σωματοφύλακά της, Martin Kristen, κατά την διάρκεια του γάμου της με τον Σιλ.


Το super model μίλησε στην Katie Couric και την νέα της εκπομπή απαντώντας και λύνοντας όλες τις απορίες που είχαν δημιουργηθεί.

“Όταν ήμουν παντρεμένη με τον Σιλ, δεν κοίταξα ποτέ άλλον άντρα”
εξομολογείται η 41χρονη Heidi στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή με τον τίτλο “Katie”.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Klum κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Σικελία εθεάθη σε ιδιαίτερα προσωπικές περιπτύξεις με τον σωματοφύλακά της, και μάλιστα ενώπιον των τεσσάρων της παιδιών. Τις φήμες ενέτεινε ο πρώην σύζυγός της, Σιλ, όταν δήλωσε στο TMZ: “Πίστευα ότι η Heidi θα έδειχνε λίγο επίπεδο και θα περίμενε να είχαμε χωρίσει πρώτα πριν αποφασίσει να διαπράξει την μοιχεία με τον βοηθό της” υπαινισόμενος ότι κατά τη διάρκεια του γάμου τους η Heidi τον απατούσε. Λίγο αργότερα, ωστόσο, ο εκπρόσωπός του δήλωσε ότι λεγόμενα του Σιλ παρεξηγήθηκαν και ότι δεν υπονοήθηκε τίποτε για μοιχεία κατά τη διάρκεια του γάμου, δεδομένου βέβαια ότι το διαζύγιο δεν έχει ακόμα εκδοθεί οπότε τυπικά και νομικά είναι ακόμα παντρεμένοι.

Για όλα αυτά η θιγόμενη Heidi απάντησε: “Ήταν μια μοναδική επιλογή λέξεων. Εγώ την έχω συνηθήσει, άλλοι όχι”.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 7 χρόνια, έχοντας ανανεώσει μάλιστα στο μεσοδιάστημα τους όρκους του γάμου τους, ενώ αποφάσισε να χωρίσει τον Ιανουάριο του 2012. Η αίτηση διαζυγίου έγινε τον Απρίλιο του 2012 από την Heidi. Το ζευγάρι έχει 4 παιδιά, εκ των οποίων η μια κόρη είναι από προηγούμενη σχέση του μοντέλου.



Δες επίσης:
Heidi Klum: Σέξι φορώντας το μαγιό της!
ΦΩΤΟ: Η Heidi Klum με τον νέο "σύντροφό" της
Η Heidi Klum δηλώνει fan της Katie Holmes!
ΒΙΝΤΕΟ: Η Heidi Klum κάνει pole dancing
Η Heidi Klum γυμνή... ξανά!
Τα 3 tips που πρέπει να κλέψεις από τη Heidi Klum

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ