Follow us

ΦΩΤΟ: Η Heidi Klum με τον νέο "σύντροφό" της

Στις 9 του μακαρίτη άλλον έβαλε στο σπίτι...

heidiklumandthomashayo


Στις 9 του μακαρίτη άλλον έβαλε στο σπίτι...


Ο λόγος για την Heidi Klum που φαίνεται ότι δεν άργησε να βρει αντικαταστάτη. Δεν πέρασαν δυο εβδομάδες από τις υπογραφές του διαζυγίου και οι φήμες θέλουν το γνωστό μοντέλο να φλερτάρει με άλλον άντρα και μάλιστα οι κοινές τους φωτογραφίες τροφοδοτούν ακόμα περισσότερο τις κακές γλώσσες.

ΦΩΤΟ: Η Heidi Klum με τον νέο "σύντροφό" της
Το ζευγάρι ήταν συνέχεια μαζί και ιδιαίτερα διαχυτικό κατά τη διάρκεια του photo shoot για το "Germany's Next Top Model"

Ο άντρας ο οποίος λέγεται ότι έκλεψε την καρδιά της φρεσκοχωρισμένης Heidi ονομάζεται Thomas Hayo, είναι στέλεχος διαφημιστικής εταιρείας από την Νέα Υόρκη και μάλιστα έχει τον ρόλο του κριτή στο "Germany's Next Top Model".

ΦΩΤΟ: Η Heidi Klum με τον νέο "σύντροφό" της  - εικόνα 2

Ως παρουσιάστρια του show για χρόνια η Heidi γνωρίζει τον Thomas εδώ και πολύ καιρό. Αλλά τώρα που πλέον το δαχτυλίδι του γάμου της δεν μπορεί να μπει ανάμεσα τους το όμορφο ζευγάρι βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει την έλξη του.

ΦΩΤΟ: Η Heidi Klum με τον νέο "σύντροφό" της  - εικόνα 3

Βεβαίως, τίποτε δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά και ίσως όλα να είναι ένα παιχνίδι δημοσιότητας. Παρόλ' αυτά τα δημοσιεύματα δείχνουν ήδη τον ενθουσιασμό τους για το ταιριαστό ζευγάρι αλλάζοντας μάλιστα και το όνομα της 49χρονης Γερμανίδας, σε Heidi Hayo. Εύηχο δεν είναι;

Διάβασε επίσης:
Heidi Klum και Seal: Τίτλοι Τέλους
Tα μυστικά της Heidi Klum για chic εμφανίσεις
H Heidi Klum πηγαίνει τα παιδιά της για cupcakes
Στυλιστικές συμβουλές από διάσημες μαμάδες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ