Follow us

H Eva Longoria χώρισε... πάλι!

Γιατί αποφάσισε να είναι πάλι single;

H Eva Longoria χώρισε... πάλι!

Γιατί αποφάσισε να είναι πάλι single;


Η σχέση της με τον Eduardo Cruz, αδελφό της διάσημης ηθοποιού Penelope Cruz, τελείωσε τον Ιούνιο. Η όμορφη ηθοποιός όμως δεν πτοήθηκε. Η ζωή της προχώρησε. Το νέο της αμόρε άκουγε στο όνομα Mark Sanchez και ήταν παίχτης του μπειζμπολ.

Η ίδια ήταν πολύ ενθουσιασμένη. Μέχρι και σε τηλεοπτική εκπομπή πoυ εμφανίστηκε παραδέχτηκε την σχέση της, έδειχνε ευτυχισμένη και όλα έβαιναν καλώς. Όμως, τελικά δεν ήταν έτσι.

Το περιοδικό Us Weekly στο σημερινό του αποκλειστικό δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι τελικά το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει: “Αυτός θέλει να βγαίνει έξω και να περνάει καλά, ενώ αυτή έχει αφοσιωθεί στην καριέρα της και το φιλανθρωπικό της έργο” αναφέρει η πηγή του ρεπορτάζ και συμπληρώνει: “Ο Μαρκ λατρεύει την Εύα και την σέβεται. Δεν υπήρχε καθόλου δράμα. Απλά είχαν διαφορετικά προγράμματα και τρόπο ζωής. Θα παραμείνουν στενοί φίλοι”.

Πριν από όλα, η Eva έχει υπάρξει και παντρεμένη με τον μπασκετμπολίστα Tony Parker για 4 χρόνια ενώ ο Mark Sanchez δεν ήταν ούτε και αυτός φρόνιμος καταγράφοντας στο ενεργητικό του σχέσεις, μεταξύ των οποίων και με την ηθοποιό Heyden Panettiere, όπως και με την Kate Upton.


Δες επίσης:

ΦΩΤΟ: Η γυμνή πίσω πλευρά της Eva Longoria
Φεστιβάλ Καννών: Δες τις πρώτες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί
Alma Awards 2012: Εμφανίσεις που ξεχώρισαν
Sex μυστικά: 12 celebrities αποκαλύπτουν
Ποιος σχεδιαστής θα ράψει το νυφικό της Anne Hathaway;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ