Follow us

Η Heidi Klum χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Για καλό σκοπό!

Η Heidi Klum χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Δες την φωτογραφία...


Το super model αποφάσισε με αυτόν τον τρόπο να συμμετέχει δυναμικά στην καμπάνια του BBC με το όνομα «Children in Need Bear Faced Campaign». Η καμπάνια έχει ως στόχο την ανεύρεση λεφτών για τα παιδιά και τους νέους της Μεγάλης Βρετανίας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Χωρίς να διστάσει καθόλου η 40χρονη Klum έπιασε τα μαλλιά της, δεν βάφτηκε καθόλου και πόζαρε στον φακό του φωτογράφου Rankin με σκοπό να στηρίξει έτσι την 9η Νοεμβρίου, ημερομηνία που έχει καθιερωθεί στην Μεγάλη Βρετανία ως “Ημέρα δίχως μακιγιάζ”.
Στο μάγουλό της υπάρχει η χαρακτηριστική πατούσα ζώου παροτρύνοντας έτσι όλες τις stars να πράξουν το ίδιο και όλες τις άλλες γυναίκες να κυκλοφορούν με λιγότερο μακιγιάζ.

Η Heidi Klum χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

“Είμαι τόσο υπερήφανη που συμμετέχω φέτος σε αυτή την καμπάνια” δήλωσε η διάσημη παρουσιάστρια και συμπλήρωσε: “Έχοντας δουλέψει πολλά χρόνια για την βιομηχανία της μόδας, είμαι φανατική υποστηρικτής της ενθάρρυνσης για την ενδυνάμωση των γυναικών. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το αποδείξω παρά συμμετέχοντας σε αυτήν την φιλανθρωπία”.


Δες επίσης:
Τι θα ντυθεί φέτος η Heidi Klum για το Halloween;
Topless η Ηeidi Klum!
Heidi Klum: Τι απαντάει στις φήμες περί μοιχείας
Heidi Klum: Σέξι φορώντας το μαγιό της!
Η Heidi Klum δηλώνει fan της Katie Holmes!
ΒΙΝΤΕΟ: Η Heidi Klum κάνει pole dancing
Η Heidi Klum γυμνή... ξανά!
Τα 3 tips που πρέπει να κλέψεις από τη Heidi Klum

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ