Follow us

SAG Awards: Οι νικητές της βραδιάς

Ποιοι έφυγαν με βραβείο στα χέρια και ποιοι έμειναν απογοητευμένοι...

SAG Awards: Οι νικητές της βραδιάς

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν στο Λος Άντζελες και το Shrine Exposition Center τα Βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών, ή αλλιώς τα γνωστά σε όλους μας SAG Βραβεία.


Οι υποψήφιοι ηθοποιοί περπάτησαν από νωρίς το κόκκινο χαλί κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις ενώ περίμεναν με ανυπομονησία την ανακοίνωση των νικητών, που λίγες εκπλήξεις μας επεφύλασσαν.

Η ταινία «Lincoln» ήταν για μια ακόμα φορά ο νικητής της βραδιάς, λίγο πριν την μεγάλη απονομή των Βραβείων Όσκαρ. Συγκεκριμένα, ο Daniel Day-Lewis, που πρόσφατα επισκέφτηκε την Ελλάδα, κατέκτησε το Βραβείο «Α’ Ανδρικού Ρόλου» για τον σπουδαίο αυτό ρόλο ενώ το Βραβείο «Β’ Ανδρικού Ρόλου» απέσπασε ο συμπρωταγωνιστής του, Tommy Lee Jones.

SAG Awards: Οι νικητές της βραδιάς
Jennifer Lawrence

Από την άλλη, στις αντίστοιχες γυναικείες κατηγορίες, η Jennifer Lawrence απέσπασε το βραβείο του «Α’ Γυναικείου ρόλου» για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Silver Linings Playbook» ενώ το βραβείο του «Β’ Γυναικείου Ρόλου» απονεμήθηκε στην Anne Hathaway για την ερμηνεία της ως Fantine στην ταινία «Οι άθλιοι».

SAG Awards: Οι νικητές της βραδιάς - εικόνα 2
Ben Affleck

Το «Argo» του Ben Affleck δεν έφυγε παραπονεμένο αφού κέρδισε το Βραβείο «Καλύτερης απόδοσης συνολικής διανομής ρόλων». Μια ακόμα διάκριση της εξαιρετικής του προσπάθειας που βραβεύτηκε και με Χρυσές Σφαίρες.

Εκπλήξεις στις ταινίες ίσως να μην είχαμε, αλλά τα βραβεία των τηλεοπτικών σειρών μόνο αναμενόμενα δεν ήταν. Ο Alec Baldwin και η Tina Fey απέσπασαν τα βραβεία «Καλύτερος/η ηθοποιός σε κωμική σειρά» για την συμμετοχή τους στην σειρά «30 Rock» ενώ, επίσης, άλλη μια ανατροπή ήταν αυτή της σειράς «Breaking Bad» για την οποία βραβεύτηκε ο Bryan Cranston ως ο «Καλύτερος ηθοποιός σε δραματική σειρά». Το Βραβείο «Καλύτερης ηθοποιού σε δραματική σειρά», ωστόσο, δεν σημείωσε κάποια ανατροπή αφού η Claire Danes συνεχίζει να καταπλήσσει ως Carrie στην επιτυχημένη σειρά «Homeland» και να σαρώνει κάθε είδους βραβεία.

SAG Awards: Οι νικητές της βραδιάς - εικόνα 3
To cast του Downton Abbey

Το Βραβείο για το «Καλύτερο καστ σε δραματική σειρά» απέσπασε η σειρά «Dowton Abbey» ενώ το «Modern Family» και οι συντελεστές του είναι το «Καλύτερο καστ σε κωμική σειρά».

Η Julianne Moore δεν έφυγε με άδεια χέρια αφού αποχώρησε κρατώντας σφιχτά το βραβείο «Καλύτερη ηθοποιός σε τηλεταινία ή μίνι σειρά» για την συμμετοχή της στη σειρά «Game Change». Βραβείο για τη συνολική του προσφορά πήρε ο 87χρονος ηθοποιός Dick Van Dyke.


Δες παρακάτω όλες τις φωτογραφίες των νικητών:


[gallery ids="51671,51672,51673,51674,51675,51676,51677,51678,51679,51680,51681"]

Anne Hathaway

Claire Danes

Ben Affleck

Daniel Day Lewis

Jennifer Lawrence

Julianne Moore

Tina Fey

Alec Baldwin

Το cast του Modern Family

Το cast του Dowton Abbey

Dick Van Dyke

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ