Follow us

H Sarah Jessica Parker εντυπωσίασε στο gala του New York City Ballet

Tα φλάς έπεσαν επάνω στην ίδια και τη μεγαλοπρεπή δημιουργία δια χειρός Mary Katrantzou.

sarah-jessica-parker

Tα φλάς έπεσαν επάνω στην ίδια και τη μεγαλοπρεπή δημιουργία δια χειρός Mary Katrantzou.


Δεν είναι οτι δε μας έχει συνηθίσει σε αξιοπρόσεχτες εμφανίσεις, κάθε άλλο, αλλά αυτή τη φορά έχουμε και παραπάνω λόγους να αγαπήσουμε το look της Sarah-Jessica.

H Sarah Jessica Parker εντυπωσίασε στο gala του New York City Ballet

Χθες το βράδυ λοιπόν κατέφτασε εντυπωσιακότατη στο φθινοπωρινό gala του New York City Ballet με μάξι δημιουργία της Μαίρης Κατράντζου,
η οποία και ντύνει με τις δημιουργίες της μια από τις χορογραφίες που παρουσιάζονται στο φετινό πρόγραμμα του NYCB Gala.

Το φόρεμα κινείται σε γαλάζιο τόνο, με neoclassical κεντημένο μοτίβο να στολίζουν όλο του το μήκος στη μπροστινή πλευρά. Η Sarah-Jessica διάλεξε να συνδυάσει τη δημιουργία με μαύρες μπότες, μια ανατρεπτική αλλά ταιριαστή επιλογή τόσο στο ύφος του ρούχου όσο και το προσωπικό στυλ της ίδιας. Το look ολοκλήρωσε μια μαύρη κλασική Chanel τσάντα.

H Sarah Jessica Parker εντυπωσίασε στο gala του New York City Ballet - εικόνα 2

H Sarah Jessica Parker εντυπωσίασε στο gala του New York City Ballet - εικόνα 3

Kατα τη διάρκεια της άφιξής της φωτογραφίθηκε παίζοντας με το φόρεμά της και βγάζοντας selfies με το κινητό της τηλέφωνο, άνετη και λαμπερή όπως την έχουμε αγαπήσει στις red carpet εμφανίσεις της όλα αυτά τα χρόνια.

Stylish λεπτομέρεια: Το χτένισμα που επέλεξε για την περίσταση, αυστηρή χωρίστρα στη μέση και χαλαρά κυματιστά μαλλιά πιασμένα μισά-μισά με μαύρη κορδέλα, η οποία έπεφτε μακριά σχεδόν μέχρι το τελείωμα του φορέματος.

Oh Sarah-Jessica ξέρεις τόσα πολλά!

H Sarah Jessica Parker εντυπωσίασε στο gala του New York City Ballet - εικόνα 4

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ