Follow us

2 τρόποι να φορέσεις το φούξια από την Kate Hudson

Σε ρούχα ή και παπούτσια

2 τρόποι να φορέσεις το φούξια από την Kate Hudson

Το φούξια συγκαταλέγεται στην παλέττα της άνοιξης και του καλοκαιριού και αποτελεί ένα από τα πιο ζωηρά και φωτεινά χρώματα.

Το σίγουρο είναι ότι αυτό το χρώμα φωτίζει οποιοδήποτε outfit επιλέξεις είτε συνδυασμένο με άλλα, εξίσου έντονα χρώματα, είτε με το κλασικό μαύρο.

Η Kate Hudson στην πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή "Late Show with David Letterman" άφησε το φούξια να ξεχωρίσει, προτιμώντάς το και στις δυο εμφανίσεις της.

Συγκεκριμένα, πριν την εκπομπή η διάσημη ηθοποιός επέλεξε να δώσει χρώμα στο look της και να φωτίσει το πάνω μέρος της. Γι' αυτό φόρεσε ένα φούξια μπλουζάκι, το οποίο συνόδευσε με δερμάτινη pencil φούστα και nude γόβες.

2 τρόποι να φορέσεις το φούξια από την Kate Hudson


Για την έξοδό της από το στούντιο, αποφάσισε να τιμήσει και πάλι το φούξια αλλά σε μικρότερη δόση, κάνοντας μια πιο classy επιλογή αυτή τη φορά και δίνοντας παράλληλα μια νότα χρώματος στο total black outfit της. Για την ακρίβεια, φώτισε το μαύρο μίνι Barbara Bui φόρεμά της με φούξια γόβες, που σίγουρα έκαναν την διαφορά.

2 τρόποι να φορέσεις το φούξια από την Kate Hudson - εικόνα 2

MissBloom Tip: Μπορείς και εσύ να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Hudson και να φορέσεις τα φούξια αξεσουάρ σου, αυτή τη μεταβατική αυτή περίοδο, συνδυάζοντάς τα με μαύρα ρούχα ή άλλα πιο σκούρα χρώματα.
Επίσης, μην ξεχνάς ότι αν θεωρείς πολύ extreme επιλογές τα παπούτσια ή τα ρούχα, επένδυσε σε έντονα βερνίκια νυχιών ή statement necklaces, που μπορούν επίσης να ξεχωρίσουν.



Δες επίσης:

Η Karolina Kurkova σου δείχνει πως να φορέσεις το statement σακάκι
Λευκές γόβες: Τo νέο αγαπημένο trend των celebs
Μαθήματα στυλ από την Eva Longoria

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ