Follow us

Μαθήματα στυλ από την Eva Longoria

Ένας super classic αλλά πάντα κομψός συνδυασμός από την διάσημη ηθοποιό

Μαθήματα στυλ από την Eva Longoria

Η Eva Longoria έχει υιοθετήσει ένα πολύ κομψό στυλ που ταιριάζει απόλυτα στην ηλικία της και αναδεικνύει πάντα κάθε δυνατό σημείο του σώματός της.

Τα βασικά όπλα της είναι οι γόβες, που σχεδόν πάντα είναι πολύ ψηλές και μυτερές, ένα trend που φέτος είναι και πάλι hot (αν και μεταξύ μας ίσως και να μην έφυγε ποτέ), και τα bodycon φορέματα, που τονίζουν το στήθος, τη μέση και την σωστή περιφέρεια.

Η 38χρονη Longoria αυτές τις ημέρες βρίσκεται καλεσμένη σε διάφορες εκπομπές με αφορμή την προώθηση του νέου reality "Ready for love", του οποίου είναι η παραγωγός. Ανάμεσα στις πολλές εμφανίσεις της, η Miss Bloom ξεχώρισε αυτή από την εκπομπή "Live with Kelly and Michael".

Συγκεκριμένα, η Eva βασίστηκε σε έναν δυνατό συνδυασμό, αυτόν του άσπρου και του μαύρου. Αφήνοντας εντελώς άδειο το outfit από κοσμήματα, επένδυσε σε ένα ανάγλυφο άσπρο Alexander McQueen φόρεμα, που αγκάλιαζε το σώμα της και κέρδιζε τις εντυπώσεις. Ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι από τα πιο σέξι παπούτσια, τις κλασικές μυτερές μαύρες γόβες Jimmy Choo, που έφεραν την ισορροπία σε όλο το look.

Εντάξει, ίσως τα γυαλιά ηλίου να μην μας άρεσαν πολύ, αλλά αν είχε ήλιο μπορούμε να την δικαιολογήσουμε.

Εσένα σ' άρεσε;



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ