Follow us

H Ελένη Φουρέιρα μοιράζεται τα μυστικά αυτού του υπέροχου κορμιού!

«Κι όμως έχω κυτταρίτιδα»! Τι λέει στο περιοδικό Shape για το fitness και τη διατροφή της;

foureirashape


«Κι όμως έχω κυτταρίτιδα!». Τι λέει στο περιοδικό Shape για το fitness και τη διατροφή;


Το εντυπωσιακό εξώφυλλο του Shape Ιουνίου το είδες. Η Ελένη Φουρέιρα σε μία εντυπωσιακή φωτογράφηση μίλησε στην Αναστασία Μοίρα για τα μυστικά της διατροφής και της άσκησης!

Κάνεις δίαιτα;


«Όχι, δεν κάνω δίαιτα. Απλώς σταματάω τις υπερβολές. Δεν είναι εύκολο γιατί είμαι πάρα πολύ λιχούδα και λαίμαργη. Μπορεί να μην τρελαίνομαι για τα γλυκά, αλλά μου αρέσει πολύ το φαγητό, το θεωρώ απίστευτη απόλαυση».

Μετράς θερμίδες;

«Όχι, δεν ασχολούμαι τόσο με τις θερμίδες όσο με την πηγή τους. Ξέρω, δηλαδή, πως τρώμε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη και ότι στο σώμα μου κάνουν περισσότερο καλό οι πρωτεΐνες, ενώ, για να αποφύγω τα περιττά κιλά, πρέπει να προσέχω την ποσότητα και το είδος των υδατανθράκων και των λιπαρών».

Και βέβαια, γυμνάζεσαι...


«Ναι, κάνω πολλά χρόνια στίβο και συγκεκριμένα προπόνηση για 100άρι. Τον τελευταίο καιρό, που δεν μπορώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να είμαι συνεπής σε αυτό, κάνω Pilates».

Δε θα ήθελες να δοκιμάσεις ένα άλλο είδος άσκησης;


«Αυτό που δεν έχω κάνει ποτέ και θα το ήθελα είναι μαθήματα χορού, γιατί μου αρέσει και με διασκεδάζει. Έχω βάλει στο πρόγραμμα να μάθω pole dancing. Πιστεύω πως θα βελτιώσει πολύ την κίνησή μου και θα με βοηθήσει να τονίσω λίγο περισσότερο τα χέρια και την πλάτη μου, που θα ήθελα να ήταν λίγο μεγαλύτερη».

Ίσως αυτή η αγάπη σου για την άσκηση να λειτουργεί και ως κίνητρο για να προσέχεις τη διατροφή σου...


«Μάλλον το αντίθετο μου συμβαίνει. Επειδή με τη γυμναστική αυξάνεται ο μεταβολισμός μου και κάνω περισσότερες καύσεις, μπορώ να απολαμβάνω περισσότερο το φαγητό. Γυμνάζομαι τακτικά για να μπορώ να τρώω ότι θέλω».


«Κι όμως έχω κυτταρίτιδα». Διάβασε περισσότερα στη σελίδα ii


Με αυτές τις συνήθειες φαντάζομαι ότι η κυτταρίτιδα δε θα είναι δικό σου πρόβλημα...

«Κι όμως, έχω κυτταρίτιδα. Το θεωρώ φυσιολογικό, γιατί είμαι γυναίκα και έχω ορμόνες. Είναι πολύ δύσκολο να την εξαφανίσω. Πάντως, περιορίζοντας λίπη και υδατάνθρακες και με πολύ γυμναστική βλέπω διαφορά. Και το μασάζ με βοηθά πολύ».

Ποιο νομίζεις ότι είναι το δυνατό σημείο στο σώμα σου;


«Η κοιλιά μου. Πάντα οι κοιλιακοί μου ήταν πολύ γυμνασμένοι και με έκαναν να νιώθω καλά. Ήταν σχηματισμένοι από πιο μικρή ηλικία. Πάντως, πιστεύω πως όλες οι γυναίκες πρέπει να εντοπίζουν τα “δυνατά” τους σημεία για να μπορούν να αναδείξουν καλύτερα το σώμα της. Εγώ, για παράδειγμα, έχω τονισμένους γλουτούς και πόδια, ενώ είμαι μικροκαμωμένη στον κορμό και έχω αδύνατα χέρια. Γι' αυτό μου ταιριάζουν τα κορμάκια, ισορροπούν τις αναλογίες μου».

Αισθάνεσαι σέξι;

«Αισθάνομαι σέξι και μου αρέσει! Βέβαια, νιώθω πιο σέξι όταν είμαι πάνω στη σκηνή. Στην καθημερινότητά μου είμαι πολύ πιο απλή. Οι άνδρες πάντως με αντιμετωπίζουν πάντα σαν μια πολύ σέξι γυναίκα και μου αρέσει αυτό».

Το πιο ωραίο κομπλιμέντο που σου έχουν κάνει;

«Ότι είμαι πολύ πιο γλυκιά από αυτό που φαντάζονταν πριν με γνωρίσουν. Είναι πολύ όμορφο να είσαι γλυκός άνθρωπος».

Είναι επίσης όμορφο να είσαι ερωτευμένη...


«Όχι, δεν είμαι ερωτευμένη. Όμως, είμαι πάρα πολύ καλά. Δε νιώθω ότι χρειάζομαι τον έρωτα για να νιώθω καλά. Είναι βασικός, αλλά όχι απαραίτητος σε κάθε φάση μου για να νιώθω ολοκληρωμένη. Τώρα η απουσία του μου επιτρέπει να δίνομαι περισσότερο στη δουλειά μου. Δε λέω ότι κλείνω τα μάτια και δε με αφορά, αλλά δε με απασχολεί».

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη στο περιοδικό Shape που κυκλοφορεί!


Διάβασε επίσης:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ