Follow us

Τα πιο cool αθλητικά παπούτσια τώρα!

Η στυλίστρια του Celebrity Έφη Καρύδη σου παρουσιάζει τα πιο άνετα, πολύχρωμα και stylish sneakers για κάθε δραστηριότητα και σπορ!

Τα πιο cool αθλητικά παπούτσια! Γιατί ποτέ άλλοτε το στυλ δεν ήταν τόσο άνετο...


Η στυλίστρια του Celebrity και πάντα σε φόρμα, Έφη Καρύδη, έβαλε ως στόχο της να σε διατηρήσει fit. Το καλοκαίρι -επισήμως τουλάχιστον- έχει τελειώσει, τα κεφάλια μέσα και το απαιτητικό πρόγραμμα που σε προστάζει να είσαι ετοιμοπόλεμη για όλα πλέον γίνεται ο καλύτερος σου φίλος. Άρα εσύ χρειάζεσαι έναν σύμμαχο... Photos by Βάλια Σχίζα.

Η άποψη ότι τα αθλητικά παπούτσια είναι μόνο για το γυμναστήριο και για τις bad -style- days έχει πάψει να ισχύει προ πολλού. Πλέον τα sneakers αποτελούν ένα βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου και αυτό τον χειμώνα (Διάβασε ποια άλλα κομμάτια απαρτίζουν την φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα εδώ) και εσύ θα πρέπει να νιώθεις χαρούμενη γι' αυτό.

Η κλασική version...


Τα All Star δεν λείπουν από κανένα σπίτι, καμία ντουλάπα, καμία εκδρομική βαλίτσα. Σε διάφορα χρώματα, σε όλα τα μεγέθη και στολισμένα με πολύ φαντασία σου κάνουν παρέα όχι μόνο όταν θες να πας μια ξεκούραστη βόλτα, αλλά ακόμα και όταν πας για καφέ.

Τα πιο cool αθλητικά παπούτσια τώρα!
All Star Converse σε διάφορα χρώματα, σχέδια και μεγέθη, FF Group, Τηλ: 210-6241000


Κίτρινο σαν το λεμόνι...

Μπορεί η πιο αθλητική version ενός τέτοιου παπουτσιού να σε αγχώνει αλλά το κίτρινο χρώμα του αποκλείεται να μην σου φτιάξει την μέρα και την διάθεση. Ευκολοσυνδύαστο, άνετο και... κίτρινο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός παπουτσιού που γίνεται στιγμιαία το αγαπημένο σου.

Τα πιο cool αθλητικά παπούτσια τώρα!  - εικόνα 2
Αθλητικά παπούτσια σε κίτρινο χρώμα, 110 ευρώ, PUMA, Τηλ: 2111066200, Εθνικής Αντιστάσεως 57, Χαλάνδρι



Θυμήσου και τις άλλες προτάσεις της Έφης Καρύδη:
Oι 6 πιο hot τάσεις του καλοκαιριού



Δες και άλλες προτάσεις από την Έφη Καρύδη στην σελίδα ii


Η ζωή ποδήλατο..


Και επειδή πλέον έχουμε αγαπήσει το ποδήλατο όσο ποτέ άλλοτε, αγαπάμε ακόμα περισσότερο τα παπούτσια που μας βοηθούν να πετύχουμε τις πιο δυναμικές“ορθοπεταλιές”. Μην συμβιβαστείς από τώρα με τα χειμωνιάτικα χρώματα, όσο φοράς καλοκαιρινά και όσο έχεις στο μυαλό σου τις υπέροχες αναμνήσεις του καλοκαιριού το πράσινο χρώμα επιβάλλεται...

Τα πιο cool αθλητικά παπούτσια τώρα!  - εικόνα 3
Αθλητικά παπούτσια σε πράσινο χρώμα, 79 ευρώ, PUMA, Τηλ: 2111066200, Εθνικής Αντιστάσεως 57, Χαλάνδρι


All colors together...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με ένα τέτοιο πολύχρωμο παπούτσι το λιγότερο πουθα σκεφτούν για εσένα θα είναι ότι είσαι απίστευτη fan της γυμναστικής και ότι το υποστηρίζεις κιόλας με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να τα φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας, κάνοντας τα πεζοδρόμια να "τρίζουν" ενώ παράλληλα υποστηρίζεις το cool ύφος που σε διακρίνει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ