Follow us

Νέα εφαρμογή κινητού που αναγνωρίζει τις μάρκες των ρούχων από την τηλεόραση

Και θα σου "μαρτυρά" τι είναι τα ρούχα που φορά ο αγαπημένος σου celebrity

Νέα εφαρμογή κινητού που αναγνωρίζει τις μάρκες των ρούχων από την τηλεόραση

Θα σου "μαρτυρά" τι είναι τα ρούχα που φορά ο αγαπημένος σου celebrity

Η Shazam, η εφαρμογή κινητού που αναγνωρίζει ένα τραγούδι με το πάτημα ενός κουμπιού έχει γίνει απαραίτητη, τόσο για τις γνώσεις που προσφέρει στο κοινό όσο και για την αύξηση των πωλήσεων των τραγουδιών.

Τώρα η ομάδα που βρίσκεται πίσω από την εφαρμογή Shazam, εργάζεται σκληρά για να δημιουργήσει ένα νέο application που θα μπορεί να αναγνωρίζει τις μάρκες των ρούχων που θα βλέπουμε στην τηλεόραση. Να πως θα λειτουργεί: το smartphone σου θα σκανάρει το outfit που σου κέντρισε το ενδιαφέρον στην τηλεόραση και θα σε “στέλνει” στο αντίστοιχο site για να το αγοράσεις.

«Το Shazam θα έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίσει το προϊόν στην τηλεόραση και με ένα κλικ θα δείχνει στον εκάστοτε ενδιαφερόμενο ποιας εταιρείας είναι το φόρεμα μιας παρουσιάστριας, για παράδειγμα.», δήλωσε ο Andrew Fisher, CEO της εταιρείας.

Φαντάζεσαι τι θα συνέβαινε αν η Shazam καταφέρει να προχωρήσει σε άλλο επίπεδο, πέρα από την τηλεόραση και να μπορούμε να αναγνωρίσουμε τι φοράει κάποιος στον δρόμο; Κάτι τέτοιο θα μας γλίτωνε από τις αμήχανες στιγμές να σταματάμε στο δρόμο ανθρώπους με ρούχα που μας αρέσουν (!), αλλά θα άλλαζε για πάντα τη φιλοσοφία του street style έτσι όπως την ξέρουμε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ