Follow us

Ο Alber Elbaz σχολιάζει τον Hedi Slimane

Τι δήλωσε ο σχεδιαστής για το έργο του Slimane στον οίκο Saint Laurent Paris;

Βίντεο: O Alber Elbaz στη νέα καμπάνια του οίκου Lanvin

Τι δήλωσε ο σχεδειαστής για το έργο του Slimane στον οίκο Saint Laurent Paris;

Από τον Μάρτιο του 2012 που ο Hedi Slimane ανέλαβε τη θέση του creative director στον οίκο Saint Laurent Paris, αρκετοί είναι οι συνάδελφοι και άνθρωποι από τον ευρύτερο χώρο της μόδας που έχουν σχολιάσει κατά καιρούς το έργο του στον γαλλικό οίκο. Πρόσφατα, την άποψή του για τον Slimane εξέφρασε και ο σχεδιαστής του οίκου Lanvin, Alber Elbaz.

Ο Elbaz βρέθηκε στο British Vogue Festival και είπε χαρακτηριστικά «Πιστεύετε ότι θα πω “Κανένα σχόλιο”, σωστά; Κι όμως, πρόκειται να σχολιάσω τα πάντα». Και με σοβαρό ύφος συνέχισε: «Όταν ξεκινάς να εργάζεσαι σε έναν οίκο όπως οι Saint Laurent, Chanel ή Lanvin και βρίσκεσαι σε ένα μέρος που υπήρχε πριν γεννηθείς και θα υπάρχει αφού πεθάνεις, χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει, να καταλάβεις τους ανθρώπους αλλά και την ενέργεια του οίκου. Ο Hedi είναι ένα πολύ, πολύ, πολύ ταλαντούχος σχεδιαστής. Δεν γνωρίζω τον ίδιο, αλλά γνωρίζω τη δουλειά του. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο για να φτιάξει τη δική του ιστορία στον οίκο. Ζούμε σε εποχές που τα πάντα πρέπει να γίνονται καλύτερα, μεγαλύτερα, φθηνότερα, με μεγαλύτερη ταχύτητα, χωρίς να προσφέρουμε τον απαραίτητο χρόνο. Δεν είναι όλα σαν τον στιγμιαίο καφέ».

Ο Alber Elbaz συνέχισε λέγοντας: «Το να είσαι κριτικός μόδας είναι εύκολο γιατί λες απλά “Το λατρεύω” ή “Το μισώ”, αλλά η ζωή είναι κάτι παραπάνω από αγάπη και μίσος. Πάντως, μαθαίνω ότι οι πωλήσεις του οίκου πηγαίνουν πολύ καλά και πολύς κόσμος φοράει τις δημιουργίες του, οπότε φαντάζομαι πως κάνει αξιόλογη δουλειά και του εύχομαι τα καλύτερα, από τα βάθη της καρδιάς μου».

Διάβασε επίσης:
Βίντεο: O Alber Elbaz στη νέα καμπάνια του οίκου Lanvin
Lancome & Alber Elbaz: Η νέα συνεργασία έκπληξη!
Alber Elbaz: «Πιστεύω πως είναι καλό να με αντιγράφουν»

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ