Follow us

Nicolas Ghesquiere: Ο οίκος Balenciaga με «ξεζούμισε»

Ο σχεδιαστής εξηγεί γιατί αποχώρησε από τον διάσημο οίκο

Nicolas Chesquiere: Ο οίκος Balenciaga με «ξεζούμισε»

Ο σχεδιαστής εξηγεί γιατί αποχώρησε από τον διάσημο οίκο

Ο Nicolas Ghesquiere άνοιξε επιτέλους τα χαρτιά του και μίλησε για την αποχώρησή του από τον οίκο Balenciaga. Ο σχεδιαστής, που σταμάτησε τη 15ετή συνεργασία του με τον οίκο τον περασμένο Νοέμβριο, αποκάλυψε πως «κατέληξε να νιώθει πολύ μόνος».

«Όλα ξεκίνησαν όταν ο κόσμος άρχισε να μου λέει ότι τα ρούχα μου είναι πλέον τόσο “Balenciaga” κι όχι “Nicolas Ghesquiere”», εξήγησε ο σχεδιαστής. «Όλα κατέληξαν γίνονται καθαρά διαδικαστικά, χωρίς καμία δημιουργικότητα. Άρχισα να αισθάνομαι ότι με ξεζουμίζουν, ότι ήθελαν να μου κλέψουν την προσωπική ταυτότητα. Δεν ένιωθα ότι με γέμιζε η δουλειά μου, πια», συμπλήρωσε.

«Δεν είχα ποτέ έναν συνεργάτη και κατέληξα να νιώθω πολύ μόνος», αποκάλυψε ο Ghesquiere. «Είχα ένα εκπληκτικό στούντιο και μία θαυμάσια δημιουργική ομάδα, αλλά όλα άρχισαν να γίνονται γραφειοκρατικά και εταιρικά και στο τέλος, δεν υπήρχε καμία σύνδεση με τη μόδα. Ένιωθα ότι το μόνο που ήθελαν είναι να είμαστε όπως κάθε άλλο fashion house, χωρίς ταυτότητα».

Όταν ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από τον οίκο ο Nicolas Ghesquiere έλειπε σε ταξίδι στην Ιαπωνία και πληροφορήθηκε για τις αντιδράσεις του κοινού και του Τύπου όταν επέστρεψε. Ο ίδιος χαρακτήρισε τις αντιδράσεις «πολύ θετικές» και «όμορφες». Δεν αποκάλυψε, όμως, τίποτα σχετικά με τις επαγγελματικές του κινήσεις στο μέλλον.

Διάβασε επίσης:
Αποχωρεί ο Nicolas Ghesquiere από τον οίκο Balenciaga
Ποιος θα αντικαταστήσει τον Nicolas Ghesquiere στον οίκο Balenciaga;
Karl Lagerfeld: Τι δήλωσε για την αποχώρηση του Nicolas Ghesquiere από τον οίκο Balenciaga;
Carine Roitfeld: Τι δήλωσε για την αποχώρηση του Nicolas Ghesquiere από τον οίκο Balenciaga;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ