Follow us

NYFW: Τα shows των Tommy Hilfiger, Carolina Herrera, Alexander Wang, Helmut Lang και Jason Wu

Όλα όσα θα φορέσουμε την Άνοιξη 2014! Τι είδαμε στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης; Από την Αντριάνα Παρασκευοπούλου

NYFW: Τα shows των Tommy Hilfiger, Carolina Herrera, Alexander Wang, Helmut Lang και Jason Wu

Όλα όσα θα φορέσουμε την Άνοιξη 2014! Τι είδαμε στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης;

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης βρίσκεται σε εξέλιξη και η Miss Bloom σου μεταφέρει όλα τα reports από τα catwalk για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014.

Tommy Hilfiger

NYFW: Τα shows των Tommy Hilfiger, Carolina Herrera, Alexander Wang, Helmut Lang και Jason Wu

Η Δυτική Ακτή και οι παραλίες της Καλιφόρνια αποτέλεσαν την έμπνευση για τη νέα συλλογή του Tommy Hilfiger, γι' αυτό και το show ξεκίνησε υπό τους ήχους κυμάτων και soundtrack το "Californication" των Red Hot Chilli Peppers. Ο σχεδιαστής παρουσίασε μίνι φορέματα και ολόσωμα κορμάκια από neoprene, δίνοντας νέα πνοή στην hot τάση των τελευταίων χρόνων. Σύνολα από μετάξι με hawaiian prints μας κάνουν να ανυπομονούμε ήδη για το επόμενο καλοκαίρι.


Carolina Herrera

NYFW: Τα shows των Tommy Hilfiger, Carolina Herrera, Alexander Wang, Helmut Lang και Jason Wu - εικόνα 2

Επηρεασμένη από το καλλιτεχνικό κίνημα της Κινητικής, η νέα συλλογή της Carolina Herrera χαρακτηρίστηκε από graphic prints. Τα τυπώματα δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό εφέ και "έντυσαν" αέρινες σιλουέτες από μίντι φορέματα μέχρι τουαλέτες από οργάντζα. Η σχεδιάστρια επέκτεινε την ιδέα και στο swimwear χαρίζοντάς μας το πιο cute μπικίνι που έχουμε δει έως τώρα για την επόμενη σεζόν.


Helmut Lang

NYFW: Τα shows των Tommy Hilfiger, Carolina Herrera, Alexander Wang, Helmut Lang και Jason Wu - εικόνα 3

Το σχεδιαστικό δίδυμο των Nicole και Michael Colovos παρέμεινε πιστό στο DNA του brand, δημιουργώντας μία καθαρά "nineties" συλλογή. Χαρακτηριστικές μίνιμαλ σιλουέτες που ενισχύθηκαν με boxy bustiers, φούστες και φορέματα, αέρινες δημιουργίες με layers χρωμάτων και spaghetti straps χαρακτήρισαν τη νέα συλλογή.

Τα show των Jason Wu και Alexander Wang στη σελ. ii

Jason Wu

NYFW: Τα shows των Tommy Hilfiger, Carolina Herrera, Alexander Wang, Helmut Lang και Jason Wu - εικόνα 4

H δεκαετία του '90 χαρακτηρίστηκε από τη grunge αισθητική, αλλά στα χέρια του Jason Wu αποκτά glamour και λάμψη. Ο αγαπημένος σχεδιαστής της Michelle Obama παρουσίασε λαμπερά bias-cut φορέματα με παρτούς ώμους, ολόσωμες φόρμες με διαφάνειες και cropped top από μέσα και μπλούζες διακοσμημένες με στοιχεία από τούλι για ένα αποτέλεσμα που αποπνείει κομψότητα. Άλλωστε, το σοφιστικέ και κομψό στυλ είναι αυτό που ο Jason Wu ξέρει να υπηρετεί σωστά.


Alexander Wang

NYFW: Τα shows των Tommy Hilfiger, Carolina Herrera, Alexander Wang, Helmut Lang και Jason Wu - εικόνα 5

Ο Alexander Wang δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τα 1990s. Οι ασπρόμαυρες μίνιμαλ γραμμές, το street style, τα supermodels, αλλά και η μουσική σκηνή της δεκαετίας επηρεάζουν σημαντικά την αισθητική του και τη σχεδιαστική του ματιά. Για την επόμενη σεζόν σχεδίασε δερμάτινα lazer-cut jumpers, cropped πουκάμισα, ψηλόμεσα σορτς, ενώ το όνομά του αποτέλεσε το hot print της πασαρέλας.



NYFW: Τα shows των Tommy Hilfiger, Carolina Herrera, Alexander Wang, Helmut Lang και Jason Wu - εικόνα 6


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ