Follow us

Ο οίκος Gucci λανσάρει νέα σειρά ρούχων

Η νέα capsule συλλογή ακούει στο όνομα “Gucci Viaggio” και είναι σχεδιασμένη από την Creative Director Frida Giannini.

guccinewline


Η νέα capsule συλλογή ακούει στο όνομα “Gucci Viaggio” και είναι σχεδιασμένη από την Creative Director Frida Giannini.


H “Gucci Viaggio” απευθύνεται στους κοσμογυρισμένους και ανταποκρίνεται άμεσα στην επιθυμία τους για ευπροσάρμοστα και άνετα ρούχα.

Ισορροπώντας ανάμεσα στις σύγχρονες αξίες μίας δυναμικής κομψότητας και στην «αδιαφορία» ενός κοσμοπολίτη, η γραμμή περιλαμβάνει ready-to-wear ρούχα και αξεσουάρ, για άντρες και γυναίκες, εστιασμένη σε αποχρώσεις του μαύρου και του γκρι. Τα ρούχα ποικίλουν από outerwear και sportswear μέχρι πλεκτά και δερμάτινα, ενώ δεν λείπουν τα αξεσουάρ και τα δώρα: μπαλαρίνες, sneakers, μία εσάρπα, μία κουβέρτα, δύο καπέλα και δύο είδη δώρων (μάσκα ματιών για τον ύπνο και μαξιλάρι για τον λαιμό) είναι μερικά από αυτά.




H συλλογή ορίζει «καθαρές» σιλουέτες, αποκαλύπτοντας τον τέλειο συνδυασμό ανάμεσα στο επίσημο και το casual ύφος: τα trench coats και τα blazers εναλλάσσονται με parka, αντιανεμικά, bomber jackets και γιλέκα. Κασμιρένια tops, jersey t-shirts, κλασικά πουκάμισα και skinny δερμάτινα παντελόνια συμπληρώνουν την άνεση ενός μοναδικού και άνετου look.



Η “Gucci Viaggio” δεν «ενσαρκώνει» μόνο το lifestyle του έξυπνου και δραστήριου ταξιδιώτη, αλλά συμβολίζει τη διττότητα της παράδοσης και της καινοτομίας του οίκου.
H συλλογή διατίθεται αποκλειστικά σε επιλεγμένες Gucci boutiques και στο gucci.com.

Διάβασε επίσης:
Η Blake Lively είναι η νέα μούσα του οίκου Gucci

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ