Follow us

Το νέο logo του οίκου YSL ανάβει φωτιές

Μάθε ποιοι είναι οι πρώτοι διάσημοι υποστηρικτές του

Το νέο logo του οίκου YSL ανάβει φωτιές

Μάθε ποιοι είναι οι πρώτοι διάσημοι υποστηρικτές του

Τη στήριξή του, για την αλλαγή του λογοτύπου του οίκου YSL, εξέφρασε ο εκκεντρικός σχεδιαστής Karl Lagerfeld. "Στο Παρίσι πρέπει να συμβούν καινούργια πράγματα, ένα είδος διέγερσης", δήλωσε ο βασιλιάς της μόδας και συμπλήρωσε "Νομίζω ότι η ιδέα είναι ενδιαφέρουσα. Την αγαπώ. Χρειαζόταν, άλλωστε, κάτι φρέσκο".

Να σημειωθεί ότι ο Karl Lagerfeld "υπηρετεί" τον οίκο Chanel για σχεδόν τρεις δεκαετίες, αλλά ποτέ δεν πρότεινε την αντικατάσταση του λατρεμένου διπλού "C" στο λογότυπο του διάσημου οίκου.

Ως υποστηρικτής του νέου logo εμφανίζεται και το μοντέλο Arizona Muse. Η ίδια σε συνέντευξή της δήλωσε: "Οι άνθρωποι που δε βρίσκονται στον χώρο της μόδας μπορεί να μη γνωρίζουν ότι ένας νέος σχεδιαστής ανέλαβε τα ηνία του οίκου, κάτι που από μόνο του αποτελεί τεράστια αλλαγή. Το νέο logo είναι κάτι που θα προσέξει ο καθένας και όχι μόνο οι άνθρωποι της μόδας".

Και ενώ άλλοι γίγαντες της βιομηχανίας της μόδας, όπως οι Pierre Berge και Betty Catroux, υποστηρίζουν επίσης το rebranding του Hedi Slimane, η αντίδραση της κοινής γνώμης είναι μεγάλη. Όταν ο οίκος Saint Laurent (πλέον) παρουσίασε το καινούργιο λογότυπο, στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ένας θαυμαστής του γαλλικού οίκου την επέκρινε ως «πράξη ασέβειας».

Διάβασε επίσης:
Δες το νέο logo του Saint Laurent Paris
Ο Karl Lagerfeld μιλά για την Kate Middleton
Gucci Awards 2012 for Women in Cinema
Κυκλοφορεί η πρώτη συλλογή παπουτσιών της Madonna!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ