Follow us

Τι μισεί να φορά ο Karl Lagerfeld;

Μάθε σε ποια κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας είναι "αλλεργικός" ο εκκεντρικός σχεδιαστής

Τι μισεί να φοράει ο Karl Lagerfeld

Μάθε σε ποια κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας είναι "αλλεργικός" ο εκκεντρικός σχεδιαστής

“Να είναι ντυμένος άψογα” είναι η μεγαλύτερη φιλοδοξία του Karl Lagerfeld, σύμφωνα με συνέντευξή του στο M Magazine. Και ίσως, αυτή η φιλοδοξία να είναι ο λόγος που ο αγαπημένος μας σχεδιαστής έχει τόσο συγκεκριμένους κανόνες στον τρόπο που ντύνεται.

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Lagerfeld “ξεδιπλώνει” ολόκληρη λίστα με πράγματα που “σιχαίνεται” να φοράει, μεταξύ των οποίων t-shirt, καπέλα και hoodies. “Η κόμμωσή μου δε μου επιτρέπει να φοράω κουκούλες και καπέλα”, εξηγεί.

Σε ποια ακόμα ρούχα δηλώνει “αλλεργικός” ο Karl;

  • Πουλόβερ. “Δε φοράω πολλά πουλόβερ, γιατί νιώθω ότι είμαι πρόχειρα ντυμένος. Τα πουλόβερ είναι πολύ “μαλακά” για μένα, καθώς μου αρέσουν πιο στητά ρούχα. Αισθάνομαι περισσότερο πειθαρχημένος, όταν ντύνομαι και πειθαρχημένα”.
  • Γιλέκα και τιράντες. “Δε επιλέγω να φοράω, πλέον, πολλά γιλέκα. Μισώ να νιώθω ότι έχω κάτι στο στομάχι μου. Το ίδιο ισχύει και για τις τιράντες. Είναι σα να φοράω στηθόδεσμο!”
  • Σαγιονάρες. Σε αυτό το σημείο ο σχεδιαστής είναι απόλυτος: “Μισώ τις σαγιονάρες. Μπορώ να πω ότι έχω αλλεργία σε αυτού του είδους τα υποδήματα”.

Γιατί, όμως, ο σχεδιαστής του οίκου Chanel φοράει μόνο Massaro μπότες αποκλειστικά σχεδιασμένο για εκείνον; “Τα παπούτσια πρέπει να είναι σαν γάντια, να έχουν άψογη εφαρμογή”, εξηγεί ο ίδιος. Άψογο. Αυτό μου αρέσει στο ντύσιμο. Μισώ την προχειρότητα”.


Διάβασε επίσης:
Karl Lagerfeld: Τι δημιούργησε για την παρισινή Biennale des antiquaires;
Karl Lagerfeld: «Οι celebrities κάνουν κακό στην Υψηλή Ραπτική»
Η γάτα του Karl Lagerfeld μπροστά από τις κάμερες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ