Follow us

Η Jennifer Lawrence είναι το νέο πρόσωπο της τσάντας Miss Dior

...για την νέα ανοιξιάτικη καμπάνια του οίκου

Η Jennifer Lawrence είναι το νέο πρόσωπο της τσάντας Miss Dior

...για την νέα ανοιξιάτικη καμπάνια του οίκου


Είναι μόλις είκοσι χρονών και έχει ήδη προταθεί για βραβείο Όσκαρ, για τον ρόλο της στην ταινία Winter’s Bone. Η νεαρή ανερχόμενη ηθοποιός, αστέρι όπως πολλοί την χαρακτηρίζουν, θα αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο για την ανοιξιάτικη καμπάνια της τσάντας Miss Dior.

"Όπως όλοι, έτσι κι εγώ, ανακάλυψα την Jennifer Lawrence από τις ταινίες στις οποίες συμμετείχε”, θυμάται ο Raf Simons, creative director της γυναικείας συλλογής του οίκου Dior. “Νιώθω μαγεμένος όταν την αντικρίζω στη μεγάλη οθόνη, τόσο από την παρουσία της όσο και από τις ισχυρές ερμηνείες της. Είναι εντυπωσιακή! Η νεανικότητα και η κλασική ομορφιά της και ταυτόχρονα, η πολυπλοκότητα και η δύναμη του χαρακτήρα της, την καθιστούν για μένα μοναδική”, συμπλήρωσε ο Simons.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το γεγονός ότι θα συνεργαστώ με τον οίκο Dior και θα φορέσω τις νέες δημιουργίες του Raf Simons”, δήλωσε η Jennifer Lawrence σχετικά με την πρώτη της συνεργασία με τον γαλλικό οίκο. Αναφορικά με την πρώτη συλλογή που σχεδίασε ο Raf Simons για τον οίκο Dior η πανέμορφη ηθοποιός είπε: “Η συλλογή αυτή μεταφέρει όλη την αίγλη του οίκου Dior στη σημερινή εποχή”.

Η Jennifer Lawrence είναι το νέο πρόσωπο της τσάντας Miss Dior
Jennifer Lawrence

Διάβασε επίσης:
Raf Simons for Dior: Η πρώτη συλλογή
Paris Fashion Week: Christian Dior - Άνοιξη 2013
Το εντυπωσιακό μακιγιάζ του Christian Dior - Άνοιξη 2013

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ