Follow us

Oι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του Vittorio Missoni

Τι συμβαίνει με το κινητό της συζύγου του Guido Foresti που είναι ακόμα ανοιχτό;

Vittorio Missoni: Εξαφάνιση ή απαγωγή;

Όσο οι έρευνες για την διάσωση και την λύση της υπόθεσης της εξαφάνισης του διευθύνοντα συμβούλου του οίκου Missoni συνεχίζονται ακάθεκτες, τόσο η οικογένεια εξακολουθεί να διατηρεί τις ελπίδες της και να θεωρεί ότι η εξήγηση της μυστηριώδους εξαφάνισης είναι η απαγωγή.


Η μεγαλύτερη απόδειξη που έχει η οικογένεια Missoni και ο γιος του Guido Foresti, του άντρα του φιλικού ζευγαριού που επέβαινε επίσης στο αεροπλάνο, είναι ένα μήνυμα που έλαβε το βράδυ της Κυριακής από το κινητό του πατέρα του, το οποίο έγραφε: “Πάρε τηλέφωνο τώρα, είμαστε προσβάσιμοι”. Ωστόσο, αυτό που περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση είναι οι περίεργη δραστηριότητα του κινητού τηλεφώνου που έχει καταγραφεί έκτοτε.

Το εν λόγω μήνυμα στάλθηκε στις 6 Ιανουαρίου, αλλά όταν ο γιος τους Foresti επεχείρησε να καλέσει το τηλέφωνο αυτό ήταν διαρκώς απενεργοποιημένο. Το ίδιο ίσχυε και για το τηλέφωνο της μητέρας του, που επέβαινε επίσης στο αεροπλάνο. Όμως, την επόμενη ημέρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Beast, το τηλέφωνο της γυναίκας του Foresti φαινόταν ανοιχτό, με σήμα και δεχόταν κλήσεις κανονικά.

Συν τοις άλλοις, πολλές ιταλικές εφημερίδες υποστηρίζουν ότι το απόγευμα της 4ης Ιανουαρίου και τα δυο κινητά τηλέφωνα σημείωσαν μεγάλη δραστηριότητα, με την Daily Beast να υποστηρίζει ότι το ατύχημα τότε είχε ήδη συμβεί, και με τις προηγούμενες αναφορές να το χρονολογούν γύρω στις 11:30 το πρωί.

Μέσα σ' όλα, η ικανότητα και το δίπλωμα του πιλότου τέθηκαν επίσης υπό αμφισβήτηση.
Ο 72χρονος German Marchan φέρεται πώς οδηγούσε με ληγμένο δίπλωμα ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό έληγε το Μάιο του 2013. Τέλος, η αεροπορική εταιρεία υποστηρίζει ότι το αεροπλάνο πληρούσε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, κάτι το οποίο θα αποδειχθεί σύντομα, αφότου ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ