Follow us

H Νatalia Vodianova απαντάει στην κριτική

Πως δικαιολογεί όλα όσα είπε;

natalia_vodianova2


Πως δικαιολογεί όλα όσα είπε;


Εδώ και λίγες μέρες όλοι εμείς στο Ίντερνετ ασχολούμαστε με τις δηλώσεις που έκανε η Natalia Vodianova κατά τη διάρκεια του Vogue Festival σύμφωνα με τις οποίες «είναι καλύτερο κάποιος να είναι πολύ αδύνατος παρά να είναι χοντρός». Όπως ήταν αναμενόμενο το μοντέλο πήρε το βήμα μέσω του facebook και απάντησε δημόσια για όλη την κριτική που δέχτηκε με αφορμή αυτές της τις δηλώσεις.

Στο αρκετά μακροσκελές κείμενό της, η Vodianova άγγιξε ζητήματα που ξεκινούν από την παιδική της ηλικία (όταν πολλές φορές δεν μπορούσε να φάει η ίδια για να μην στερήσει το γεύμα από την αδερφή της που είχε ειδικές ανάγκες) και καταλήγουν στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η βιομηχανία των τροφίμων στην Αμερική, πιέζοντας τους ανθρώπους να τρώνε όλο και περισσότερο. Όπως είπε η Vodianova, είναι πολύ άδικο το γεγονός ότι όλοι κατηγορούν τη βιομηχανία της μόδας ότι προβάλλει λάθος πρότυπα στη νεολαία και οδηγεί στην αύξηση των διατροφικών διαταραχών όταν η βιομηχανία των τροφίμων πιέζει τους νέους να τρώνε υπερβολικά και οδηγεί στην παχυσαρκία.

Φυσικά, το μοντέλο δεν παρέλειψε να τονίσει ότι τα λόγια της παραποιήθηκαν από τους δημοσιογράφους και ότι αν έβγαζε λόγο θα είχε προσέξει περισσότερο τις λέξεις που θα χρησιμοποιούσε.

Διάβασε ακόμα:

H Natalia Vodianova και η δήλωση που σόκαρε

***Για περισσότερα ακολούθησε τη MissBloom στο facebook & το twitter για να μαθαίνεις όλα τα νέα πρώτη και να απολαμβάνεις εκπλήξεις και δώρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ