Follow us

Η πρώτη συλλογή Lila Nova for Underground

Η συνεργασία του hot label με την ανερχόμενη designer αλλά και το πάρτυ στο Mamacas για την πρώτη παρουσίαση της συλλογής.

lila_nova_underground

Η συνεργασία του hot label με την ανερχόμενη designer

Μετά την επιτυχημένη συλλογή Apostolos Mitropoulos for Underground, που ήδη βρίσκεται στα καταστήματα Underground για άλλη μια σεζόν, το label Underground συνεργάζεται με άλλο ένα fresh όνομα της ελληνικής μόδας, τη σχεδιάστρια Lila Nova, για τη δημιουργία μιας αποκλειστικής συλλογής.

Η πρώτη συλλογή Lila Nova for Underground

Η πρώτη αυτή συλλογή Lila Nova for Underground ακολουθεί τη βράβευση της Lila Nova ως καλύτερης νέας σχεδιάστριας στην Athens Xclusive Designers Week. Περιλαμβάνει κάποια βασικά κομμάτια για την καλοκαιρινή σεζόν και αποτελεί μια μικρή εισαγωγή στο... θέμα Lila Nova for Underground, αφού για τον ερχόμενο χειμώνα το hot label και η ανερχόμενη σχεδιάστρια ετοιμάζουν την πρώτη τους ολοκληρωμένη συλλογή.


Η πρώτη συλλογή Lila Nova for Underground - εικόνα 2

Ολόσωμες φόρμες σε διάφορα χρώματα (το μπλε έχει γίνει ήδη sold out!), μια μάξι princess skirt με θεσπέσια εφαρμογή και κίνηση και ένα trendy λεοπάρ φόρεμα σε γκρι αποχρώσεις, που με το ανάλογο styling φοριέται παντού και πάντα, είναι τα βασικά κομμάτια που η Lila Nova ετοίμασε αποκλειστικά για το Underground σε αυτή την πρώτη, μικρή μεν αλλά άκρως απαραίτητη συλλογή, που περιλαμβάνει ευφάνταστα θηλυκά basics για κάθε γκαρνταρόμπα.

Η πρώτη συλλογή Lila Nova for Underground - εικόνα 3

Αυτή την Κυριακή, 27 Μαΐου, στο Music and Fashion Party στο Mamacas, από τις 9μ.μ. και μετά, μπορείτε να δείτε από κοντά τη συλλογή Lila Nova for Underground στην πρώτη της παρουσίαση στο κοινό. Στα decks θα είναι η Gianna Smile από το team του Underground και ο Mike Hudson.


Underground
Σκουφά 35, Κολωνάκι, τηλ. 210-3640734
Κουζή Γεωργούλη 48, Μύκονος, τηλ. 22890-78160
Site and e-shop: www.underground-athens.com
Find us on facebook: Underground-Athens Fashionistas


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ