Follow us

#missbloomstyle: το στυλ της MissBloomer @nansoumou

Οι τάσεις της νέας σεζόν μέσα από το στυλ μιας τόσο cool MissBloomer

#missbloomstyle: το στυλ της Nansoumou

Οι τάσεις της νέας σεζόν μέσα από το στυλ μιας τόσο cool MissBloomer


Η δεύτερη εβδομάδα του νέου Miss Bloom Style μας βρήκε με άκρως φθινοπωρινή διάθεση και μπόλικη δροσερή βροχή. Θέλουμε όμως να σου πούμε να μην κατσουφιάζεις γιατί ο καιρός αυτές τις ημέρες δίνει έμμεσα μαθήματα στυλ. Ναι, τα ουδέτερα χρώματα, το γκρι, τα wet hair αλλά και το minimal συνεχίζουν να είναι τάση αυτό το φθινόπωρο και εμείς τα βρήκαμε όλα στο στυλ της αγαπημένης Miss Bloomer, @nansoumou. Αυτό το κορίτσι ξέρει πώς να χειριστεί με μαεστρία τα ουδέτερα χρώματα, να δώσει νέα πνοή στον όρο layering και να επιλέξει τα τέλεια αξεσουάρ για κάθε look της.

Δες παρακάτω τα αγαπημένα μας looks από την @nansoumou με hashtag #missbloomstyle και μην ξεχνάς να ανεβάζεις καθημερινά το look σου. Μπορεί την επόμενη εβδομάδα να είναι πρωταγωνιστής το δικό σου στυλ!


[gallery ids="86241,86242,86243,86244,86245,86246,86249"]

Δώσε πνοή σε ένα LBD με ένα πολύχρωμο statement κολιέ.

Φόρα και το φθινόπωρο την ολόσωμη φόρεμα με τα αγαπημένα σου sneakers. Η @nansoumou εδώ την συνδυάζει με ένα υπέροχο body κολιέ.

Το κλασικό ντένιμ πουκάμισο μπορεί να αποκτήσει κομψότητα συνδυασμένο με μία ψηλόμεση pencil φούστα.

Τόλμησε να φορέσεις το μάξι σεμιζιέ φόρεμα πάνω από το σορτς σου για να δώσεις φθινοπωρινό twist σε ένα άκρως καλοκαιρινό look.

Συνδύασε την φαρδιά παντελόνα με μάξι φόρεμα με σκίσιμο για ένα avant garde φθινοπωρινό look.

H διαφάνεια και τα metallics είναι δύο από τα μεγαλύτερα trend της σεζόν. Συνδύασε σωστά τα καλοκαιρινά σου fashion items για να τα χαρείς και το φθινόπωρο.

Τις ημέρες που ένα τζιν και ένα Τ-shirt είναι τα μόνα που θέλεις να φορέσεις, ένα ζευγάρι statement sneakers θα σου δώσουν στυλ στο λεπτό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ