Follow us

Sweet & Skinny: Και γλυκό και υγιεινό

Η celebrity pastry chef Marisa Churchill ενώνει τις δυνάμεις της με τα Cake Bakeries

Sweet & Skinny: Και γλυκό και υγιεινό

Τι συμβαίνει όταν η celebrity pastry chef Marisa Churchill ενώνει τις δυνάμεις της με τα Cake Bakeries; Γλυκιά απόλαυση δίχως ενοχές.


Τη Marisa Churchill την ξέρουμε όλοι, όπως άλλωστε και τα λαχταριστά γλυκά των αγαπημένων μας Cake. Τώρα η διάσημη pastry chef σχεδιάζει μία νέα σειρά γλυκών και επιδορπίων Sweet & Skinny αποκλειστικά για τα καταστήματα Cake Bakeries και κάνει την απόλαυση πιο αθώα από ποτέ.

Sweet & Skinny: Και γλυκό και υγιεινό

Έτσι, πλέον θα βρίσκουμε στα Cake γλυκά βασισμένα στις Sweet & Skinny συνταγές της Marisa, για τις οποίες έχει λάβει διθυραμβικά σχόλια από διασημότητες του Hollywood και των Η.Π.Α. Tα πρώτα νέα γλυκά της σειράς Sweet & Skinny περιλαμβάνουν: τρία cupcakes με γεύσεις σοκολάτα, καρότο και φρούτα με ξηρούς καρπούς, light creamy lime bars, τα οποία κατάκτησαν τον τίτλο ως τα καλύτερα του είδους τους από το γαστρονομικό περιοδικό Food & Wine.

Sweet & Skinny: Και γλυκό και υγιεινό - εικόνα 2

Sweet & Skinny: Και γλυκό και υγιεινό - εικόνα 3

Δύο desserts φτιαγμένα με Στέβια: το Τιραμισού με κακάο, τυρί ricotta, καφέ και Kahlua και το cheesecake με ανθότυρο, γιαούρτι με μειωμένα λιπαρά και κανέλα. Η νέα σειρά Sweet&Skinny εκτός από χαμηλή σε θερμίδες είναι και χαμηλή σε τιμές.

Sweet & Skinny: Και γλυκό και υγιεινό - εικόνα 4

Η διάσημη chef δήλωσε “Η σειρά Sweet & Skinny δεν ανταποκρίνεται μόνο σε εκείνους που θέλουν να χάσουν βάρος ή/και να διατηρήσουν τη γραμμή τους. Χάρη στη φυσική γλυκαντική ουσία Stevia που περιέχουν, άλλα και στη παντελή έλλειψη ζάχαρης στα περισσότερα από αυτά, τα γλυκά μας είναι κατάλληλα και για διαβητικούς”.

Όλη τη σειρά Sweet & Skinny μπορούμε να την απολαύσουμε στα καταστήματα Cake Bakeries στο Κολωνάκι, Ερμού, Χαλάνδρι, Ακρόπολη, Νέα Σμύρνη, Πειραιά, Γλυφάδα και Βούλα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ