Follow us

Εat, Cook, Love: Το νέο food blog του Missbloom.gr από την Ελένη Ψυχούλη

Η Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει γιορτινό μοσχαράκι με ρόδια, τρώει στο εστιατόριο "Το 25αράκι" και σου παρουσιάζει το αγαπημένο της υαλοπωλείο στο Μοναστηράκι! Κι αυτό είναι μόνο η αρχή!

Εat, Cook, Love: Το νέο food blog του Missbloom.gr από την Ελένη Ψυχούλη

Στο νέο blog της Ελένης Ψυχούλη, το Eat, Cook, Love θα βρίσκουμε γεύσεις, μυρωδιές και πολλές φωτογραφίες και πάνω από όλα εύκολες, νόστιμες συνταγές σερβιρισμένες μαζί με τα μυστικά τους!


Όσοι την ξέρουν (κι είναι οι πιο πολλοί), την αγαπούν για πολλούς λόγους! Η Ελένη Ψυχούλη είναι η ιδανική για να σου πει μια συνταγή που θα ξεπετάξεις σε 5 (λεπτά) και θα εντυπωσιάσεις 25 (καλεσμένους σε καθιστό). Είναι επίσης η κατάλληλη για να σου απαριθμήσει όλα τα καταστήματα με βιολογικά προϊόντα σε γειτονιά επιλογής σου, να σου αποκαλύψει ένα αφέψημα με θαυματουργές ιδιότητες και βέβαια κάθε νέο και παλιό value for money γαστρονομικό στέκι στην Αθήνα. Όλα αυτά πάντα γαρνιρισμένα με το υπέροχο προσωπικό της στυλ και μια αισθητική που ανακατεύει νοσταλγία και μοντερνιά για να καταλήξει στο πιο ...γκουρμέ και εκλεκτικό μείγμα!

Είναι φυσικό όλοι οι MissBloomers να χαιρόμαστε που ξεκινάμε ένα food blog με την Ελένη. Στο νέο blog της, το Eat, Cook, Love θα βρίσκουμε γεύσεις, μυρωδιές και πολλές φωτογραφίες και πάνω από όλα εύκολες, νόστιμες συνταγές σερβιρισμένες μαζί με τα μυστικά τους!

Για αρχή, η αγαπημένη food editor σου λύνει τον προβληματισμό του τί να μαγειρέψεις για ένα γιορτινό τραπέζι μαγειρεύοντας μοσχαράκι με ρόδι, μια συνταγή τόσο πρωτότυπη όσο και εύκολη. Κάνε κλικ εδώ για να τη δεις να μαγειρεύεται μπροστά καρέ- καρέ, με τις σαφείς οδηγίες και τα μυστικά επιτυχίας της Ελένης.

Επίσης μας αποκαλύπτει που στην Αθήνα μπορούμε να απολαύσουμε μια θαλασσινή κουζίνα πολλών αστεριών σε τιμή οικογενειακής ταβέρνας. Μάθε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ!

Ακομα! Μας βρίσκει "νοσταλγικά γιουβετσάκια και γάστρες, θεατρικά βάζα μουράνο, ψεύτικα λουλούδια, κινέζικες πορσελάνες, πιάτα που αγαπούν όλες τις δεκαετίες-το επόμενο δείπνο σου θα το σερβίρεις σε παράταιρα σερβίτσια που είναι η τελευταία μόδα! -ολοκέντητα πιατάκια της γιαγιάς για το γλυκό κουταλιού και εγγλέζικες πορσελάνες..." Που; Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις τα πάντα!




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ