5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις πριν το σεξ

Mερικά, θα τα διαβάσεις για πρώτη φορά.

5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις πριν το σεξ

Υπάρχουν μερικά πράγματα που όλοι πρέπει να ξέρουν για το σεξ, πριν το σεξ. Μάθε τι πρέπει να κάνεις (και τι όχι) πριν το σεξ για να το απολαύσεις ακόμα περισσότερο – καμία σχέση με φράουλες ή σοκολάτα.

1. Μην επιλέξεις ένα βαρύ γεύμα

Όχι, δεν ανησυχούμε μόνο για την κακή αναπνοή σου αλλά και για το γεγονός πως μπορεί να σε πάρει ο ύπνος πριν καν έρθει η στιγμή του σεξ. Σκέψου το σεξ σαν ένα είδος άσκησης. Θα έτρωγες ποτέ μακαρόνια με κιμά και επιδόρπιο πριν πας στο γυμναστήριο;

Oι τροφές με λιπαρά και υδατάνθρακες «στέλνουν» μήνυμα στο μυαλό σου να χαλαρώσει, ώστε το σώμα να επικεντρωθεί στη διαδικασία της πέψης. Και μετά… ΖzZzZ…

2. Μην πιεις πολύ

Για να θυμάσαι τι έκανες – κυρίως. Αν και λίγο αλκοόλ μπορεί να σε «βάλει» στο κλίμα, το να… είσαι μεθυσμένη θα δυσκολέψει τόσο τη σεξουαλική διέργεση όσο και τον (πολυπόθητο) οργασμό.

3. Μην ανησυχείς για το πώς φαίνεσαι

Η ανασφάλεια για το σώμα σου μπορεί να βλάψει την ερωτική σου ζωή. Πόσο διαθέσιμη θα είσαι να απολαύσεις το σεξ, όταν ασχολείσαι συνέχεια με το αν φαίνεται η κυτταρίτιδα σου. Ο σύντροφος σου δεν την έχει προσέξει καν. Ή, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν τον νοιάζει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Best of network