Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2019

Πώς θα καταλάβω αν έχουμε χημεία; Η επιστήμη έχει την απάντηση και σε αυτό

6 σημάδια επιβεβαιώνουν πως η σεξουαλική χημεία σας είναι αληθινή

Πώς θα καταλάβω αν έχουμε χημεία

Σου έχει συμβεί να βγεις ραντεβού με κάποιον και να νιώσεις μία «σπίθα», σα να υπάρχει μια ιδαίτερη ενέργεια στην ατμόσφαιρα; Λοιπόν, υπάρχουν σημάδια που μπορείς να αναζητήσεις, ώστε να διαπιστώσεις αν αυτό που ένιωσες είναι αμοιβαίο.

Πώς θα καταλάβω αν έχουμε χημεία;

Υπάρχουν δύο τύποι ερωτικής διέγερσης σύμφωνα με τη Nicole Prause, Ph.D., ψυχοφυσιολόγο και νευροεπιστήμονα: η θετική, κατά την οποία και οι δύο νιώθουν αυτή τη «σπίθα» και τον πόθο για το άλλο άτομο και η αρνητική, όταν δηλαδή είμαστε «θυμωμένοι, στενοχωρημένοι ή αγχωμένοι», σκεπτόμενοι την πιθανότητα να έρθουμε σε σεξουαλική επαφή με κάποιον.

Μιας που εστιάζουμε στη θετική σεξουαλική διέργεση και στην αρχή μιας γνωριμίας, σίγουρα υπάρχει μια αβεβαιότητα για το αν βρίσκεστε και οι δύο στην ίδια «σελίδα» ερωτικής έλξης. Τα καλά νέα είναι πως με μερικές μικρές συμβουλές μπορείς να μάθεις να αναγνωρίζεις τα σημάδια που επιβεβαιώνουν πως η σεξουαλική έλξη είναι αμοιβαία.

Το eye contact δεν σταματά

Όταν θέλεις πολύ τον άλλον, συνήθως, δε μπορείς να σταματήσεις να τον κοιτάς και δεν αισθάνεσαι πως «χρειάζεται» να στρέψεις καν το βλέμμα σου αλλού όταν σε κοιτάει και εκείνος (ούτε το θέλεις).

Υπάρχει διακριτικό άγγιγμα

Δες τη συνέχεια στο shape.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Best of network