Follow us

Υπόθεση με βιτριόλι | Συγκλονίζει η γιατρός της 34χρονης Ιωάννας (vid)

"Έχει δουλειά μπροστά της. Για αποκατάσταση και αισθητική και λειτουργική".

Μαρία Καλoφώνου Glomex

Στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" μίλησε το πρωί της Παρασκευής, 12 Μαρτίου η γιατρός της γιατρός της Ιωάννας, που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι τον περασμένο Μάιο. Η πλαστικός χειρουργός και διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής της Μονάδας Εγκαυμάτων στο "Θριάσιο Νοσοκομείο", Μαρία Καλοφώνου, αναφέρθηκε στη δύναμη ψυχής της 35χρονης και στον δρόμο που έχει μέχρι τώρα διανύσει.

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου σπάει τη σωπή της μετά από 10 μήνες - Πώς είναι σήμερα

Μεταξύ άλλων, είπε: "Κάνω τη δουλειά μου. Αλλά σε αυτά τα περιστατικά αναγκαστικά δημιουργείται ένας δεσμός, γιατί ζούμε καθημερινά ο ένας με τον άλλον. Και έχουμε ανάγκη να στηρίζω τους ασθενείς μου και εκείνοι εμένα με τη βοήθειά τους. Και με την Ιωάννα ήταν καταπληκτικό το πόσο βοήθησε".

Τελειώσαμε το πρώτο κομμάτι, να σώσουμε τη ζωή της, να επουλώσουμε τα τραύματά της, να κλείσουν οι μεγάλες πληγές που είχε σε όλο το σώμα, όχι μόνο στο πρόσωπο. Γιατί εστιάζουμε στο πρόσωπο αλλά έχει καεί και το σώμα της. Υπέστη καταστροφή σε πολύ μεγάλη έκταση και μεγάλο βάθος. Έχει δουλειά μπροστά της. Για αποκατάσταση και αισθητική και λειτουργική.

Στη φωτογραφία βλέπουμε να φορά μια μάσκα. Είναι μια μάσκα σκληρή η οποία πιέζει τις μετεγκαυματικές ουλές, να γίνουν πιο λείες, να μην είναι φουσκωμένες, να βελτιωθεί το χρώμα τους και να μειωθούν τα τραβήγματα που προκαλούν οι ουλές. Πρέπει να τη φορά όσο μπορεί περισσότερο τη μάσκα.

Ακόμα και αν σαν εικόνα, αρχίσει να μοιάζει, να είναι εικόνα αποδεκτή, η ποιότητα του δέρματος θα είναι υπολειπόμενη, γιατί δεν θα είναι φυσιολογικό δέρμα."

Δες περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ