Follow us

Βρήκαμε αυτό που χρειάζεσαι για να τονώσεις τον οργανισμό και το δέρμα σου

Το συμπλήρωμα διατροφής που μπορεί να βοηθήσει.

MissBloom TEAM
τονώσεις τον οργανισμό σου iStock

Η περίοδος που βιώνουμε είναι αρκετά ιδιαίτερη και όλοι νιώθουμε μια κόπωση και μια εξάντληση. Τι καλύτερο από το να βοηθήσεις τον οργανισμό σου με ένα συμπλήρωμα διατροφής; Ο φύλακας σου για ένα ενυδατωμένο δέρμα και συνδέσμους δεν είναι άλλος από το Atomic Hyaluronic Acid από την Amhes Pharma!

Από την ομορφιά και την αντιγήρανση μέχρι την οστεοαρθρίτιδα και το ουροποιητικό σύστημα, το υαλουρονικό οξύ που περιέχεται στο Atomic Hyaluronic Acid της Amhes Pharma αποτελεί έναν ισχυρό σύμμαχο!

Βρήκαμε αυτό που χρειάζεσαι για να τονώσεις τον οργανισμό και το δέρμα σου

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία που λειτουργεί ως μαγνήτης για την υγρασία, γι’ αυτό είναι απαραίτητο όπου ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται να είναι πλήρως ενυδατωμένος.

Το υαλουρονικό οξύ βοηθά τα κύτταρα να διατηρήσουν την υγρασία με συνέπεια αυτά να βοηθούν το δέρμα να παραμένει ενυδατωμένο και εξαιρετικά απαλό και λαμπερό, συμβάλλοντας στην αντιγήρανση. Η επιπλέον αυτή υγρασία καταπολεμά την ξηροφθαλμία συγκρατώντας τα υγρά του ματιού αλλά και την κολπική ξηρότητα με τα κολπικά υγρά.

Σε πρόσφατες έρευνες το υαλουρονικό οξύ δείχνει να καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες ενώ σημαντική βοήθεια είναι η ενυδάτωση των αρθρώσεων μειώνοντας έτσι τα κινητικά προβλήματα.

Η ουσία αυτή υπάρχει από την φύση στο ανθρώπινο σώμα με τις υψηλότερες συγκεντρώσεις να βρίσκονται στα μάτια και τις αρθρώσεις.

3D TECHNOLOGY

  • PERSONALIZATION® : Τα Atomic χάρη στην ευρεσιτεχνία της Amhes Pharma κατάφεραν να φέρουν τις δοσολογίες όσο πιο κοντά γίνεται για τον καθένα ξεχωριστά, για πρώτη φορά παγκοσμίως, λόγω του μοναδικού σύστηματος προώθησης των συστατικών με ψεκασμό.
  • PROBIO® TECHNOLOGY : Τα Atomic συνδυάζουν ταυτόχρονα τη μοναδική τεχνολογία προβιοτικων της Amhes, η οποία επιτρέπει την ισορροπία της χλωρίδας στην στοματική κοιλότητα με αποτέλεσμα την υγεία των σιελογόνων αδένων, άρα και την ολοκληρωμένη απορρόφηση τω συστατικών μέσω αυτών
  • HIGH CLEAR® ΥΨΗΛΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ : O SERIUM απιονισμός του νερού χρήσης και η UV απολύμανσή του, επιτυγχάνει υψηλής καθαρότητας τελικού προϊόντος, με καλύτερα αποτελέσματα στον οργανισμό.

Tα προϊόντα ATOMIC

  • Έχουν ευέλικτη δοσολογία. Όση έχει ανάγκη ο οργανισμός.
  • Προσφέρουν υψηλή απορρόφηση 95%, έναντι 15% των καψουλών.
  • Δίνουν άμεση δράση, διότι η απορρόφηση γίνεται από τους σιελογόνους αδένες.
  • Περιέχουν υψηλής ποιότητας συστατικά και υψηλή τελική καθαρότητα.
  • Έχουν ευκολία στην χρήση για όλους. Ιδιαίτερα από κλινήρεις, παιδιά, ηλικιωμένους.
  • Εγγυώνται, υψηλή και εγγυημένη αποτελεσματικότητα.

Μάθε περισσότερα για τα προϊόντα ATOMIC στο bettervita.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ