Follow us

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ | Ποιοι βρίσκονται στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ - Σήμερα η κηδεία του δημοσιογράφου

Οι αστυνομικοί "βλέπουν" GREEK MAFIA "γραφεία ενοικιάσεως" δολοφόνων πίσω από τη στυγνή δολοφονία - Σήμερα κηδεύεται ο Γιώργος Καραϊβάζ.

MissBloom TEAM
Γιώργος Καραιβάζ Instagram Αλήθειες με τη Ζήνα

Χαριστική βολή στην… Δημοσιογραφία. Σιγαστήρας για τη… σιγή. Modus operandi οργανωμένου εγκλήματος, με μεθόδευση, προμελέτη και σχεδιασμό, βλέπουν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, πίσω από την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Αρμόδιοι αξιωματικοί κάνουν λόγο για εγκληματικό θράσος που "δείχνει" προς GREEK MAFIA, πρωταγωνιστικά μέλη της οποίας, αιματοκυλούν την Αθήνα και εκφράζουν δολοφονικά την απαξία τους για την ανθρώπινη ζωή.

Συνεργάζονται με "γραφεία ενοικιάσεως" δολοφόνων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και τους αναθέτουν συμβόλαια θανάτου από συμφέρον, για επίδειξη δύναμης ή κυριαρχικό καπρίτσιο!

Σκοτώνουν γιατί κάποιος μπήκε στα χωράφια τους, γιατί κάποιος τους στραβοκοίταξε, γιατί έτσι φαίνονται "δυνατοί", γιατί θέλουν να προλάβουν την δική τους εξόντωση, για "παραδειγματισμό" των αντιπάλων, ίσως ακόμη γιατί κάποιος έχει ή νομίζουν ότι έχει πληροφορίες για την παράνομη δράση τους. Χρησιμοποιούν το "μαύρο χρήμα", όπως αναφέρουν εμφατικά αρμόδιοι αξιωματικοί, ακόμη και να σκοτώσουν για ψύλλου πήδημα! Οι δράστες ήθελαν να σκοτώσουν τον Γιώργο Καραϊβάζ. Γιατί τους ενόχλησε; Γιατί ήξερε; Γιατί θα αποκάλυπτε; Όπως και να έχει η ακραία πράξη δολοφονίας του εμπεριέχει "μήνυμα" με άλλους αποδέκτες, που ουσιαστικά λέει ότι μπορούμε να σκοτώνουμε όποτε θέλουμε, όποιον θέλουμε και μένουμε ανέγγιχτοι

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ