Follow us

Άντρες και t-shirts: Πώς να διαλέξουν το σωστό κοντομάνικο μπλουζάκι;

Το κοντομάνικο μπλουζάκι είναι σίγουρα το πιο ευέλικτο ρούχο στην γκαρνταρόμπα μας.

MissBloom TEAM
men Stock Adobe

Το κοντομάνικο μπλουζάκι είναι σίγουρα το πιο ευέλικτο ένδυμα στην γκαρνταρόμπα όλων, ακριβώς όπως το μπλε τζιν και τα λευκά πάνινα παπούτσια. Ωστόσο, τα διαφορετικά είδη προϋποθέτουν τα μπλουζάκια να φορεθούν σε διαφορετικές περιστάσεις. Αλλά ποιο είναι το πιο διαδεδομένο κοντομάνικο μπλουζάκι και πως να διαλέξουμε το κατάλληλο για μας;

Κοντομάνικο μπλουζάκι Polo - για αθλητικές δραστηριότητες ή για το γραφείο;

Μιλώντας για το τέλειο μπλουζάκι, αμέσως μας έρχεται στον νου ένα είδος - οι μπλουζεσ ανδρικεσ polo. Το κλασικό σχέδιο που συνδυάζει το ντεκολτέ με σχήμα V με την κομψότητα του γιακά του πουκαμίσου, δεν είναι τυχαία τόσο δημοφιλές στους άνδρες. Απλώς δεν μπορούμε να σκεφτούμε μια περίσταση ή ένα μέρος όπου να μην μπορούμε να εμφανιστούμε με μπλουζάκι τύπου Polo. Είναι ιδανικό για αθλητικές εκδηλώσεις, για πεζοπορία, για βόλτες στο πάρκο ή απλά για τη συνάντηση με φίλους. Τα κλασικά χρώματα στα οποία προσφέρεται συχνότερα όπως και το απλό μινιμαλιστικό του στυλ το καθιστούν μια τέλεια προσθήκη στην επίσημη ένδυση για το γραφείο, για μια επαγγελματική συνάντηση ή για μια επίσημη εκδήλωση.

Άντρες και t-shirts: Πώς να διαλέξουν το σωστό κοντομάνικο μπλουζάκι;

Ποιο μπλουζάκι Polo είναι το κατάλληλο;

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει μη κατάλληλο μπλουζάκι Polo - είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε με αυτά τα μπλουζάκια είναι το πώς να τα συνδυάζουμε με τα υπόλοιπα στοιχεία της ένδυσής μας. Εάν θέλετε να πετύχετε μια ανέμελη casual εμφάνιση συνδυάστε το μπλουζάκι polo με κομψά γυαλια ηλιου ανδρικα και με αθλητικά sneakers σε ένα πλησιέστερο χρώμα. Επιλέξτε τζιν για τη συνάντηση με την παρέα σας και άνετο λινό παντελόνι για μια οικογενειακή συγκέντρωση ή για ένα καλοκαιρινό πάρτι. Στις καθημερινές σας εμφανίσεις μπορείτε να σπάσετε ελαφρώς τα καθιερωμένα πλαίσια πειραματίζοντας με ένα μπλουζάκι polo με λουλουδάτο μοτίβο ή με γεωμετρικά στοιχεία - με τις καινούριες τάσεις οι σχεδιαστές μας ενθαρρύνουν να βγούμε από τη ζώνη άνεσής μας και να είμαστε τολμηροί στην ένδυσή μας - αυτή δεν είναι μόνο αναγκαιότητα αλλά και τρόπος να δείξουμε το προσωπικό μας στυλ.

Σε ένα επίσημο περιβάλλον ο συνδυασμός του μπλουζάκι polo με τα υπόλοιπα στοιχεία της ένδυσης είναι λίγο πιο ιδιαίτερος. Εάν το επιλέξετε για την εμφάνισή σας, πρέπει να ξεχάσετε το μακρυμάνικο πουκάμισο από πάνω - ο μόνος συνδυασμός που επιτρέπεται είναι με σακάκι. Θα ήταν λάθος να προσθέσετε τιράντες. Απλά επιλέξτε να βάλετε ζώνη. Τα τζιν επιτρέπονται και στο γραφείο φτάνει να μην είναι σκισμένα και να μην έχουν άλλα εφέ που αλλοιώνουν την εμφάνιση, αλλά για τη μέγιστη άνεση και αυτοπεποίθηση στοιχηματίστε σε κανονικό επίσημο παντελόνι στην ίδια απόχρωση με το σακάκι.

Είναι πολύ δύσκολο να κάνετε λάθος με μια τέτοια αγορά - το μπλουζάκι polo συνδυάζεται με τα πάντα και όποιο και να είναι το στυλ σας, θα βρει τη θέση του στην γκαρνταρόμπα σας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ