Follow us

Δροσερό και υγιεινό | Βρήκαμε το απόλυτο επιδόρπιο του καλοκαιριού

Το γλυκό που μας θύμισε "ελληνικό καλοκαίρι" και θα σε συντροφεύει τόσο στην πόλη όσο και στις διακοπές στο νησί.

γρανίτα φράουλα

Μετά το "ζακέτα να πάρεις" η πιο viral μαμα-δίστικη φράση δεν είναι άλλη από το "να τρως". Σε μερικά σπίτια, όπως καλή ώρα στο δικό μου, αυτή είναι λίγο εμπλουτισμένη και την ακολουθούν μερικές άκρως διευκρινιστικές υποδείξεις (ειπωμένες με αγάπη και ποιητική μαεστρία).

Να τρως υγιεινά, πολλά φρούτα και λαχανικά, γιατί έχουν τις πιο πολλές βιταμίνες και άπειρα θρεπτικά συστατικά.

Και κάπως έτσι, φροντίζω πάντα να είναι το σπίτι μου γεμάτο με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ενώ έχω εφεύρει άπειρους τρόπους να κάνω την κατανάλωσή τους όσο πιο ενδιαφέρουσα γίνεται. Τι συμβαίνει όμως τώρα το καλοκαίρι που περνάμε πολύ περισσότερο χρόνο έξω από το σπίτι και οι πειρασμοί αυξάνονται; Και όμως, έχω βρει τον ιδανικό τρόπο να απολαμβάνω τις βόλτες με τους φίλους μου χωρίς να χαλάω τη διατροφή μου!

Αν απορείς πώς γίνεται αυτό, μια βόλτα στα καταστήματα Kayak θα σε πείσει πως (ευτυχώς) ο συνδυασμός της υγιεινής διατροφής με έναν μοναχικό και καθόλου συναρπαστικό και νόστιμο τρόπο ζωής, είναι πια τόσο passé και παρωχημένος που του αξίζει μια θέση στο χρονοντούλαπο των early '00s.

Μετράς και εσύ το καλοκαίρι σε παγωτά;

Δροσερό και υγιεινό | Βρήκαμε το απόλυτο επιδόρπιο του καλοκαιριού

Κ for Καλοκαίρι,

Κ for Kayak

Και κάπως έτσι το δικό μου καλοκαίρι έχει γίνει συνώνυμο της Kayak όπου και βρήκα όλα όσα ζητάω, χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς. Υγιεινή διατροφή, βόλτες με τους φίλους μου και πεντανόστιμα παγωμένα γλυκίσματα είναι πια όλα αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μου.

sorbe

TΗΕ KAYAK SORBETS ή αλλιώς το όνειρο μετουσιωμένο σε σορμπέ

Στην Kayak βρίσκω τα καλύτερα σορμπέ της πόλης (μην παίρνεις την άποψή μου έτσι αψήφιστα, έχουν προηγηθεί κάποιες σοβαρές δοκιμές γευσιγνωσίας), ενώ πραγματικά αποτελούν μια εξαιρετικά υγιεινή επιλογή.

Δεν πρόκειται για παγωμένα γλυκίσματα με γεύση φρούτων, αλλά κυριολεκτικά για φρούτα σε μορφή παγωτού.

valhrona
Chocolate Sorbet

Λιωμένο σορμπέ κολλάει στο χέρι

Πριν κάποιος φίλος πάει να γίνει drama queen και να παραπονεθεί ότι βαριέται συνέχεια τις ίδιες γεύσεις, ότι θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό και ότι έχετε φάει όλα τα διαθέσιμα Kayak σορμπέ, μπορείς να είσαι ετοιμοπόλεμη έχοντας την απάντηση (και το σορμπέ) στο στόμα: Κάθε χρόνο υπάρχουν διαθέσιμες νέες γεύσεις, καθώς η Kayak ανανεώνει τη γκάμα της με καινούρια φρούτα και συνδυασμούς.

Πληρωμένες απαντήσεις στις πιο σορμπέ ερωτήσεις

mantarini sorbet

Ας μιλήσει ο κατάλογος

Στα καταστήματα Kayak μπορείς να απολαύσεις τις ακόλουθες γεύσεις:

  • Σορμπέ Σοκολάτα Valrhona
  • Σορμπέ Ρόδι Βατόμουρο
  • Σορμπέ Φράουλα
  • Σορμπέ Μάνγκο
  • Σορμπέ Μανταρίνι
  • Σορμπέ Βατόμουρο
  • Σορμπέ Λεμόνι
  • Σορμπέ Λεμόνι Βασιλικός
  • Γρανίτα Πεπόνι
  • Σορμπέ Cassis
  • Γρανίτα Καρπούζι
  • Σορμπέ Βερίκοκο
  • Σορμπέ Lime
  • Mango ginger jasmine sorbet
  • Σορμπέ Exotic

Με τεράστια λοιπόν γκάμα συσκευασμένου σορμπέ που μπορείς να βρεις και σε επιλεγμένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και delicatessen σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, η ποιότητα είναι ένας από τους παράγοντες που η Kayak δεν διαπραγματεύεται.

Πιο gourmet, πεθαίνεις

Μάλιστα, ανάμεσα στις γεύσεις υπάρχει και μια που δεν ξεχώρισα μόνο εγώ αλλά και οι ειδήμονες του είδους, μιας και είναι βραβευμένη. Μιλάω για το αγαπημένο μου, φτιαγμένο από γαλλικό φραγκοστάφυλλο Σορμπέ Cassis που αποτελεί θα έλεγα από μόνο του μια ωδή στο ελληνικό καλοκαίρι: Δροσερό, υπέροχο, αξέχαστο, ξακουστό.

Άλλος ένας λόγος που μου το θύμισε είναι γιατί και τα δύο είναι εξίσου gourmet, αλλά και προσιτά. Το ελληνικό καλοκαίρι και τα σορμπέ της Kayak είναι μια πολυτέλεια που μπορούν να απολαύσουν όλοι και που όλοι πρέπει να έχουν δοκιμάσει μία τουλάχιστον φορά στη ζωή τους (Ή μια φορά την ημέρα αν είσαι μέλος της παρέας μου).

Έχω και σορμπέ, πάμε μια βόλτα;

Η Kayak επιλέγει τα καλύτερα φρούτα για να γίνουν συνταγές σορμπέ, ενώ τα παγωτά της είναι χωρίς συντηρητικά, χρώματα και αρώματα. Με χαμηλή περιεκτικότητά σε θερμίδες, τόσο τα σορμπέ όσο και οι γρανίτες λειτουργούν ιδανικά ως ελαφριά επιδόρπια έπειτα από ένα γεύμα.

karpouzi

Και στην πόλη και στο νησί

Όλα αυτά μπορείς να τα απολαύσεις στις Kayak Boutiques στην Αθήνα (Γλυφάδα, Πλάκα, The Mall Athens, AIA, Σπάτα-smart Park και στο νέο κατάστημα στο GOLDEN HALL), καθώς και στις Kayak Boutiques Summer στην Τζιά, την Κεφαλλονιά, τη Μύκονο, την Πύλο (στο Costa Navarino), τη Σαντορίνη, την Πάρο και την Κρήτη. Μάλιστα, σε λίγο θα ανοίξει τις πόρτες του και το νέο κατάστημα στο κέντρο της πρωτεύουσας, Καπνικαρέας και Μητροπόλεως.

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ τα καλύτερα βράδια του Ιούλη τα πέρασα σε μια παραλία της Σαντορίνης (βγαλμένη από όνειρο), απολαμβάνοντας ένα σορμπέ καρπούζι (εξίσου βγαλμένο από όνειρο).

Τέλος, είναι διαθέσιμα και σε ειδικά επιλεγμένα σημεία horeca σε όλη την Ελλάδα.

sorbet watermelon

Exotic sorbetini

sorbetini

Μπορείς να δεις περισσότερα και στο eshop της Kayak, ή τη σελίδα της στο Instagram και το Facebook.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ