Follow us

Φρίκη στην Κυψέλη | Τι λέει ο βιολογικός πατέρας του 7χρονου Ανδρέα - Δεν ήξερε το παραμικρό για τα παιδιά του (Εικόνες, Βίντεο)

Ο Πολωνός βιολογικός πατέρας του μικρού αγοριού που δολοφονήθηκε στην Κυψέλη μιλά για πρώτη φορά για την οικογενειακή τραγωδία - Νοσηλεύεται στην Πολωνία.

MissBloom TEAM
abuse iStock

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η δολοφονία του 7χρονου παιδιού από την ίδια του τη μητέρα και τον σύντροφό της, στο σπίτι όπου διέμεναν στην Κυψέλη, το 2017. Το ζευγάρι κακοποιούσε τον 7χρονο, ενώ η κόρη της 29χρονης μητέρας έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια πριν χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως ο βιολογικός πατέρας των δύο παιδιών δε γνώριζε το παραμικρό καθώς ζει στην Πολωνία εδώ και 8 χρόνια όπου μάλιστα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Το απόγευμα της Κυριακής, ο ίδιος μίλησε στον Alpha για όσα τραγικά έμαθε για την οικογένειά του και ζητά την σκληρότερη τιμωρία για τον ομοεθνή του και σύντροφο της πρώην συζύγου του.

''Νόμιζα ότι άφηνα τα παιδιά σε καλά χέρια''

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι άφησε τα παιδιά με τη μητέρα τους πίσω πιστεύοντας ότι τα αφήνει σε καλά χέρια, ενώ αγνοεί ότι η κόρη του δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ