Follow us

Συγκινεί η 56χρονη που γέννησε δύο αγοράκια | "Κάθε γυναίκα σε αυτή την ηλικία έχει δικαίωμα να το βιώσει"

"Ταξιδέψαμε μέχρι την Αλβανία για την εξωσωματική. Στην Ελλάδα υπάρχει ένα ηλικιακό όριο που είναι τα 50 χρόνια. Θα έπρεπε να ανεβάσουν λίγο το όριο".

MissBloom TEAM
56χρονη Glomex Alpha

Στο T-live μίλησε η 56χρονη γυναίκα που έφερε στον κόσμο δύο δίδυμα αγοράκια, είδηση που έγινε γνωστή την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου πάλι μέσα από την ίδια εκπομπή.

Η χαρούμενη νέα μαμά που ονομάζεται Ιωάννα και είναι γυμνάστρια, έμεινε έγκυος με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης, διαδικασία που ξεκίνησε στα 55 της.

Σήμερα, Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της Τατιάνας Στεφανίδου, αποκαλύπτοντας τα στάδια αυτού του ταξιδιού:

Θα ήθελα να δώσω δύναμη, κουράγιο και θάρρος στις γυναίκες που βρίσκονται σε παρόμοια ηλικία με εμένα. Είναι μοναδική εμπειρία από την στιγμή που μπορούσα να συμμετέχω στην όλη διαδικασία.

Όταν ήρθαν τα δύο μωρά στην αγκαλιά μου, δε μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα. Ήταν απίστευτη και μοναδική εμπειρία, και πιστεύω ότι κάθε γυναίκα σε αυτή την ηλικία έχει δικαίωμα να το επιχειρήσει και να το βιώσει.

Στην Ελλάδα υπάρχει ένα ηλικιακό όριο που είναι τα 50 χρόνια. Για να μπορέσεις να γίνεις γονιός σε μία πιο προχωρημένη ηλικία, πρέπει να ταξιδέψεις στο εξωτερικό. Εμείς ταξιδέψαμε μέχρι την Αλβανία. Στην Ελλάδα δε μπορεί να ισχύει το όριο των 50. Θα πρέπει να ανεβάσουν λίγο το όριο. Αυτό για εμένα ήταν ουσιαστικά μία ταλαιπωρία. Έμεινα έγκυος στην πρώτη προσπάθεια και θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γεωργούλια και τον κ. Πάντο, ο οποίος όχι μόνο είναι εξαίρετος άνθρωπος αλλά και φανταστικός επιστήμονας".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ