Follow us

Bugaboo Donkey 5 | Το διάσημο καρότσι που λατρεύουν οι μεγαλύτεροι celebrities του κόσμου

Το πιο καινοτόμο μοντέλο της Bugaboo έφτασε στην ελληνική αγορά.

MissBloom TEAM
καρότσι

Με τη Meghan Markle και την Kim Kardashian να έχουν δώσει την έγκρισή τους, χρησιμοποιώντας καρότσια της εταιρείας Bugaboo, η είδηση πως το πιο καινοτόμο μοντέλο της σειράς έφτασε στην Ελλάδα, μοιάζει σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τους νέους γονείς. Ένα πολυμορφικό καρότσι που μεταμορφώνεται από μονό σε διπλό – είτε για δίδυμα είτε για παιδιά με διαφορά ηλικίας!

Bugaboo Donkey 5 | Το διάσημο καρότσι που λατρεύουν οι μεγαλύτεροι celebrities του κόσμου

Λίγα λόγια για το Bugaboo Donkey 5

Τρεις διαφορετικές επιλογές κάτω από τον ίδιο σχεδιασμό: αυτό έχετε με το νέο Bugaboo Donkey 5, που μεγαλώνει μαζί με την οικογένειά σας, δίνοντάς σας την ελευθερία -με τρία μόνο κλικ- να αναπτύξετε το καρότσι σας, από… Mono (για ένα παιδί), σε… Duo (για δύο παιδιά) ή ακόμα και σε… Twin (για δίδυμα).

καρότσι

Το νέο Bugaboo Donkey 5 διαθέτει ανάρτηση σε όλους τους τροχούς, αναστρέψιμα ανακλινόμενα καθίσματα και άφθονο χώρο αποθήκευσης για όσα θέλετε να παίρνετε μαζί σας στη βόλτα σας με το παιδί σας. Με πλάτος μόλις 60 εκατοστά για το μονό καρότσι (και 74 για το διπλό), το Donkey 5 είναι απλό στην οδήγηση και εύκολο στο στρίψιμο ακόμη και με το ένα χέρι. Όταν είναι κλειστό στέκεται μόνο του και μπορείτε να το ανοίξετε σε χρόνο-μηδέν με ελάχιστες κινήσεις.

καρότσι

Τι αλλάζει σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο Donkey 3;

Μπορεί το Donkey 3 να αγαπήθηκε αρκετά, το Donkey 5 έρχεται άκρως ανανεωμένο και θα λατρευτεί από όλους τους γονείς. Τα ολοκαίνουργια αεριζόμενα τοιχώματα στο πορτ-μπεμπέ δίνουν την ευκαιρία στο μωρό σας να μπορεί να βλέπει έξω και να ανακαλύπτει τον κόσμο, ενώ το στρωματάκι του είναι πιο άνετο από ποτέ και "αναπνέει" περισσότερο, διατηρώντας σταθερή τη θερμοκρασία του μωρού σας, ανεξάρτητα από τον καιρό. Επιπλέον, το νέο κάθισμα είναι υπερυψωμένο κατά 3 εκ., ώστε να μπορείτε να νιώθετε το μωρό σας πιο κοντά και να έχετε την πλήρη επίβλεψή του.

καρότσι

Ο ανανεωμένος μηχανισμός αναδίπλωσης κάνει το δίπλωμα του καροτσιού παιχνιδάκι, ώστε το Donkey 5 να μπαίνει και να βγαίνει στο αυτοκίνητο ή σε στενούς χώρους ακόμα πιο εύκολα. Και όλα αυτά, κρατώντας την ίδια απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής που μας έχει συνηθίσει η ολλανδική εταιρεία Bugaboo, προσφέροντας τον τέλειο συνδυασμό άνεσης και ασφάλειας.

*Ανακαλύψτε το νέο Bugaboo Donkey 5 όπως και την υπόλοιπη συλλογή της Bugaboo στο Lapinkids.com, στα καταστήματα Lapin House, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ