Follow us

Νέα παρέμβαση Μητσοτάκη στο υπουργικό υπέρ της Ουκρανίας – Τι θα πει για ενέργεια και ακρίβεια

Στις 11 το πρωί συνεδριάζει το υπουργικό Συμβούλιο στην σκιά των δραματικών εξελίξεων στην Ουκρανία από την ρωσική εισβολή.

MissBloom TEAM
Μητσοτάκης Γιαννάκου

Οι οικονομικές επιπτώσεις που επιδεινώθηκαν μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία αλλά και οι εναλλακτικοί δίοδοι για την ενεργειακή τροφοδοσία της χώρας θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου στις 11 το πρωί.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει νέα δημόσια παρέμβαση υπέρ του δοκιμαζόμενου λαού της Ουκρανίας, ενώ παράλληλα θα τονίσει πως τα αποτελέσματα των σκληρών κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας είναι ήδη ορατά καθώς η οικονομία της χώρας συνθλίβεται.

Παράλληλα θα επαναλάβει πως η χώρα βρίσκεται στην σωστή πλευρά της ιστορίας σημειώνοντας ότι όλες οι ενέργειες είναι ευθυγραμμισμένες με τις αποφάσεις της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τη δημιουργία ταμείου ενέργειας το οποίο θα ενισχύει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις και θα τονίσει πως οι επιδοτήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ και του φυσικού αερίου θα συνεχιστούν.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ