Follow us

MY GREEK MEZE | Το best seller που παρουσιάζει τον ελληνικό μεζέ στα καλύτερά του

Η Ιωάννα Παυλάκη και η Ελένη Ψυχούλη ενώνουν τις δυνάμεις τους και συγκεντρώνουν 65 πιάτα γεμάτα γεύση και αγάπη.

MissBloom TEAM
My greek meze

Πού πάει το μυαλό σας όταν ακούτε τη λέξε "μεζές". Εμείς σκεφτόμαστε μία παρέα γύρω από ένα τραπέζι που απολαμβάνει τις νοστιμιές του ελληνικού τόπου σε μικρά πιάτα και ταυτόχρονα συζητά, γελά και τσουγκρίζει τα ποτήρια. Κάπως έτσι έχουν συνδέσει η Ιωάννα Παυλάκη και η Ελένη Ψυχούλη - γνωστή ως η βασίλισσα του μεζέ - τον ελληνικό μεζέ, που συνήθως συνοδεύεται από χαρά, ανεμελιά και πολλά γέλια.

Το MY GREEK MEZE που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πεδίο, είναι το τρίτο βιβλίο της μαγειρικής σειράς "My Greek" της Ιωάννας Παυλάκη, ένα ταξίδι που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια και είναι αφιερωμένο στην ελληνική γαστρονομία. Το ενδιαφέρον είναι πως ενώ στην αρχή κυκλοφόρησε στα αγγλικά, έγινε αμέσως best seller, με αποτέλεσμα να είναι διαθέσιμο πλέον και στα ελληνικά.

MY GREEK MEZE | Το best seller που παρουσιάζει τον ελληνικό μεζέ στα καλύτερά του

Το βιβλίο παρουσιάζει τον ελληνικό μεζέ στα καλύτερά του, συγκεντρώνοντας τις πιο νόστιμες και γνωστές συνταγές που λατρεύουμε να απολαμβάνουμε. Θα μπορούσε κανείς να το παρομοιάσει με το καλοκαίρι, τον ελληνικό ήλιο, την ανεμελιά, τα νησιά, την παράδοση, τις μυρωδιές των ελληνικών προϊόντων, με σκοπό να φέρει πίσω την θερινή ξεγνοιασιά σε κάθε σπίτι, ανεξάρτητα από την εποχή. Πιο αναλυτικά, Το MY GREEK MEZE περιέχει 65 απλές και πεντανόστιμες συνταγές ορεκτικών με λαχανικά, κρέας, θαλασσινά, όσπρια, τυρί, γιαούρτι και αυγά, που έρχονται από τα βάθη του χρόνου της ελληνικής παράδοσης και δημιουργούνται με απλά υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας. Φυσικά, δεν απογοητεύει και τους vegan φαν της μαγειρικής, καθώς περιλαμβάνει πολλές χορτοφαγικές επιλογές για όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις.

Το μυστικό της επιτυχίας του; Δεν χρειάζεται να έχεις πτυχίο μαγειρικής για να δημιουργήσεις τα νόστιμα αυτά πιάτα, ούτε μεγάλη εμπειρία, αφού το βιβλίο σας καθοδηγεί βήμα-βήμα, χαρίζοντας πολύτιμες συμβουλές. Άλλωστε, οι μεζέδες δεν απαιτούν κόπο και η επιτυχία τους βασίζεται στο μεράκι και όχι στις γνώσεις.

Αναζητήστε το MY GREEK MEZE από τις εκδόσεις Πεδίο στα Public, σε κεντρικά και online βιβλιοπωλεία.

Ακολουθήστε το MY GREEK MEZE στα social media και μοιραστείτε τις δικές σας στιγμές ανεμελιάς παρέα με ένα μεζεδάκι. @mygreekrecipes.gr, @elenipsyhouli

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ