Follow us

Ουκρανία | Διάσημη ηθοποιός σκοτώθηκε από ρωσική ρουκέτα καθώς κοιμόταν στο διαμέρισμά της

Τραγικό θάνατο βρήκε μία από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του θεάτρου της Ουκρανίας.

MissBloom TEAM
Διάσημη ηθοποιός της Ουκρανίας σκοτώθηκε από ρώσικη ρουκέτα καθώς κοιμόταν στο διαμέρισμά της Twitter @ani_digital

Τραγικό θάνατο βρήκε μία από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του θεάτρου της Ουκρανίας. Πιο συγκεκριμένα, η Oksana Shvets σκοτώθηκε από ρωσική ρουκέτα, ενώ κοιμόταν στο διαμέρισμά της στο νοτιοανατολικό Κίεβο.

Τα θλιβερά νέα για τον θάνατο της επιβεβαίωσε το ''Young Theatre'', μια ουκρανική θεατρική εταιρεία με την οποία η ηθοποιός συνεργαζόταν στο παρελθόν. Ο θίασος δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στην 67χρονη ηθοποιό μαζί με μια φωτογραφία της. ''Λαμπρή ανάμνηση στην ταλαντούχα ηθοποιό! Δεν υπάρχει συγχώρεση για τον εχθρό που ήρθε στη γη μας'', ανέφερε στην ανακοίνωσή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εταιρεία.

Ποια ήταν η αγαπημένη για τον Ουκρανικό λαό Oksana Shvets;

Η Oksana Shvets είχε αποφοιτήσει από τη σχολή θεάτρου Ivan Franko το 1975 και είχε μια καριέρα που διήρκεσε για δεκαετίες. Ξεχώριζε για το ταλέντο της και είχε βραβευτεί με το ''Merited Artist of Ukraine'', μιας από τις υψηλότερες και πιο πολυπόθητες διακρίσεις της Ουκρανίας.

Η αδικοχαμένη Oksana Shvets ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media και στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram στις 10 Μαρτίου προσπαθούσε να δει τα πράγματα με αισιοδοξία και καλή διάθεση: ''Μια πολύ δύσκολη στιγμή, πολύς φόβος τριγύρω, μίσος, θυμός, αντιπαράθεση. Δεν θα δώσω συμβουλές, γιατί δεν είμαι ψυχολόγος, αλλά θα μοιραστώ μαζί σας όσα με βοηθούν. Διατηρήστε τη διαύγεια του μυαλού, το άνοιγμα της ψυχής και της καρδιάς, μην παρακολουθείτε τηλεόραση και διαβάζετε τις ειδήσεις λοξά, τρώτε σωστά, περπατάτε, επικοινωνείτε με την οικογένεια, τους φίλους, ακούω μουσική, άρχισα να ακούω τα κλασικά πιο συχνά, μου δίνει ενέργεια και φως, διάβασα βιβλία, τώρα "περιλαμβάνονται μέσα μου" ιστορικά και αρχιτεκτονικά βιβλία για τη Μόσχα. Ξυπνάω χαρούμενα, ευλογώ τη νέα μου ανθισμένη μέρα και δέχομαι με ευγνωμοσύνη ό,τι μου έρχεται σε αυτήν! Φροντίστε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας!''.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ