Follow us

Βρήκαμε τα πιο fashionable γυαλιά blue light που θα προστατέψουν τα μάτια μας με στυλ

MissBloom TEAM
ΓΥ Courtesy of World of Vision

Με τη δουλειά στον υπολογιστή, το ατελείωτο σκρολάρισμα στα social media και το binge watching σειρών ο χρόνος που τα μάτια μας είναι κολλημένα σε μια οθόνη έχει αυξηθεί εκπληκτικά. Η έκθεση στο μπλε φως έχει γίνει αναπόφευκτο μέρος της καθημερινότητάς μας, προκαλώντας καταπόνηση των ματιών, δυσκολία εστίασης, ζάλη και πονοκεφάλους, ξηροφθαλμία και διαταραχές στον ύπνο. Δεν είναι λίγες οι μελέτες που έχουν δείξει ότι η έκθεση σε υπερβολικό φως το βράδυ και ιδιαίτερα στο μπλε φως που εκπέμπουν οι οθόνες των smartphones και των υπολογιστών, απορρυθμίζει το "ρολόι” του εγκεφάλου και την παραγωγή της μελατονίνης που είναι η ορμόνη του ύπνου, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται ο χρόνος και η ποιότητα του ύπνου μας.

Τα συμπτώματα αυτά μειώθηκαν αισθητά σε πολλούς ανθρώπους από τη στιγμή που άρχισαν να φοράνε blue light γυαλιά. Αυτό συνέβη γιατί λειτουργούν ως το ιδανικό φίλτρο προστασίας από την μπλε ακτινοβολία.

Εκτός όμως, από τη "ψηφιακή” μας ανακούφιση, τα blue light γυαλιά είναι και ένα statement αξεσουάρ, που θα δώσει στην εμφάνισή μας έναν πιο intellectual αέρα. Αν πάντα σκεφτόσουν ότι τα γυαλιά θα σου πήγαιναν, αλλά δεν είχες ποτέ κάποιο πρόβλημα όρασης, τώρα βρήκες έναν καλό λόγο για να αποκτήσεις ένα ζευγάρι χωρίς να χρειάζεται καν να έχεις συνταγή γιατρού. Βέβαια, δεν είναι απαραίτητο να τα φοράς μόνο όταν εκτίθενται τα μάτια σου στη μπλε ακτινοβολία των οθονών. Πολλοί τα φοράνε για στυλ όλη την ημέρα -ακόμα και όταν βγαίνουν έξω για να διασκεδάσουν.

Εμείς αναζητήσαμε stylish γυαλιά blue light που θα προσθέσουν ένα λίγο πιο "nerdy” στοιχείο στις εμφανίσεις μας και βρήκαμε πολλά ωραία σχέδια στο online κατάστημα οπτικών World of Vision. Αφού καθόμαστε, που καθόμαστε τόσες ώρες στον υπολογιστή και το κινητό, τουλάχιστον να το κάνουμε με στυλ.

Βρήκαμε τα πιο fashionable γυαλιά blue light που θα προστατέψουν τα μάτια μας με στυλ

Βρες τα εδώ

ΓΥΑΛ

Βρες τα εδώ

ΓΥΑ

Βρες τα εδώ

ΓΥΑΣ

Βρες τα εδώ

ΓΥΣ

Βρες τα εδώ

ΓΥΑ

Βρες τα εδώ

Περισσότερα σχέδια, μπορείς να βρεις στην World of Vision



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ