Follow us

Άσλεϊ Μπάρτι: Αποσύρεται η κορυφαία τενίστρια του κόσμου σε ηλικία 25 ετών

"Δεν έχω τις σωματικές δυνάμεις, τη συναισθηματική θέληση και ό,τι απαιτείται για το κορυφαίο επίπεδο πλέον. Είμαι άδεια." δήλωσε η τενίστρια.

MissBloom TEAM
Άσλεϊ Μπάρτι Splash News / Ideal Image

Με ένα συγκινητικό βίντεο στα social media, η No1 αθλήτρια τένις του κόσμου ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, σε ηλικία μόλις 25 ετών, καθώς δεν έχει ούτε τις "σωματικές δυνάμεις" αλλά ούτε και την "συναισθηματική θέληση" που απαιτεί το κορυφαίο επίπεδο στο οποίο έχει φτάσει. Προκαλώντας έκπληξη τόσο στον χώρο του αθλητισμού, όσο και τους εκατομμύρια θαυμαστές της, η Άσλεϊ Μπάρτι αποφάσισε να τα παρατήσει, παρόλο που βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της και να κυνηγήσει άλλα όνειρα, δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Αυστραλιανή τενίστρια έχει συγκεντρώσεις πολλές και σημαντικές διακρίσεις, βαδίζοντας προς την κορυφή, που είναι εξαιρετικά δύσκολο έως ακατόρθωτο να μην ξεχάσουμε κάποια στην αναφορά τους. Η Μπάρτι φέρει τον τίτλο της No1 γυναίκας αθλήτριας στην παγκόσμια κατάταξη για 114 συνεχόμενες εβδομάδες, σημειώνοντας ρεκόρ στην ιστορία του WTA Tour, ακολουθώντας το παράδειγμα της Σερένα Γουίλιαμς, της Στέφι Γκραφ και της Μαρτίνα Ναβρατίλοβα. Κατακτώντας τίτλους στο Γκραν Σλαμ, το Ρολάν Γκαρός, το Wimbledon και το Αυστραλιανό Όπεν και μετρώντας περισσότερα από 23 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικά έπαθλα, η 25χρονη αθλήτρια "αισθάνεται άδεια" καθώς σπατάλησε υπερβολικά πολύ χρόνο και ενέργεια σε κάτι που αγάπησε αληθινά, όμως τις στέρησε στιγμές με την οικογένεια και του φίλους της.

Διαβάστε περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ