Follow us

Πάτρα | Το άρθρο για τη διασωλήνωση της Τζωρτζίνας που η Ρούλα Πισπιρίγκου απαίτησε να κατέβει

Μία απίστευτη ιστορία έγινε γνωστή σήμερα σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας.

MissBloom TEAM
Mega

Και ενώ η ελληνική κοινωνία περιμένει με αγωνία την κατάθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου σε λίγες ώρες, όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση της μητέρας των τριών άτυχων κοριτσιών από την Πάτρα.

Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με απίστευτες πληροφορίες με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Πισπιρίγκου, οι οποίες όσο και αν θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι είναι ψεύτικες, στη συνέχεια επιβεβαιώνονται.

Αυτή τη φορά η εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, έβγαλαν ακόμη μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία στο φως της δημοσιότητας. Επίκεντρο η ιστοσελίδα infokids.gr η οποία είχε ασχοληθεί τόσο με τον θάνατο της Μαλένας, όσο και με τον θάνατο της Ίριδας.

Η συντάκτρια Κωνσταντίνα Ντουντούμη μίλησε στην εκπομπή για το ρεπορτάζ που είχαν καλύψει, αλλά και την παρέμβαση της Ρούλας Πισπιρίγκου, όταν έγινε γνωστή η διασωλήνωση της Τζωρτζίνας.

"Είχαμε αναδείξει το θέμα της Μαλένας αλλά και της Ίριδας. Και για το πόσο τραγική ήταν η ιστορία και αυτό που έχει συμβεί με την οικογένεια. Είχαμε συγκλονιστεί, είχαμε αναρτήσει τα μηνύματα της οικογένειας και γενικότερα είχαμε δημοσιεύσει το ιστορικό των θανάτων. Τον Απρίλιο του 2021 μαθαίνοντας ότι και η Τζωρτζίνα ήταν διασωληνωμένη, δεν μπορούσαμε παρά να το αναδείξουμε και αυτό. Μέσα σε λίγες ώρες δεχθήκαμε το μήνυμα της μητέρας που μας ζητούσε επιτακτικά να κατεβάσουμε το άρθρο και να μη δοθεί περαιτέρω δημοσιότητα. Εμείς είχαμε γράψει απλώς την είδηση πως η Τζωρτζίνα είναι στη ΜΕΘ και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Μας έκανε τρομερή εντύπωση".

Πάτρα | Το άρθρο για τη διασωλήνωση της Τζωρτζίνας που η Ρούλα Πισπιρίγκου απαίτησε να κατέβει

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ